Beşiktaş'tan son dakika transfer açıklaması: Bonservisi alınmıştır!
Son dakika haberleri... Beşiktaş, Sporting Lizbon'dan kiralanan Valentin Rosier'in bonservisini satın aldığını resmen duyurdu.

Beşiktaş, geçen sezon kiralanan Valentin Rosier'in 4 milyon 800 bin Euro karşılığında transfer edildiğini resmi siteden açıkladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Rosier'in transfer hakları, Kulübü'müz tarafından 4.800.000 Avro karşılığında satın alınmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır." ifadeleri kullanıldı.
Geçen sezon kazanılan Türkiye Kupası ve Süper Lig şampiyonluklarında büyük pay sahibi olan Fransız futbolcu, toplam 37 maça çıkmıştı.
Bu müsabakalarda 3 gol ve 7 asistlik performansa imza atan Rosier, sezon sonu Galatasaray'ın teklifine red cevabı vererek yeniden Beşiktaş ile anlaştı.
Yeni sezonda şu ana kadar 5 lig ve 1 Şampiyonlar Ligi maçına çıkan 25 yaşındaki sağ bek, 1 asist yaptı.