Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'tan örnek davranış! Deprem bölgelerine çadır kent kuruldu...

Beşiktaş'tan örnek davranış! Deprem bölgelerine çadır kent kuruldu...

Beşiktaş Jimnastik Kulübü örnek bir davranış sergileyerek deprem bölgelerinden Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş'ta çadır kentlerin kurulacağını açıkladı.

Spor

09.02.2024, 01:31

Beşiktaş'ın yaptığı açıklamaya göre, vatandaşların barınma ve ısınma ihtiyaçlarını karşılamak için başlatılan projede kullanılacak ısı yalıtımlı çadırlar, tırlarla deprem bölgelerine gönderildi.

Çadır kentlerin yapımı Hatay ve Kahramanmaraş'ta tamamlanırken Adıyaman'da ise devam ediyor.

Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ DEPREM BÖLGESİNDE!

Çocuk oyun alanları, mescitler ve yemekhanenin yer aldığı çadır kentlerin depolarında bulunan; gıda, kıyafet ve hijyen malzemeleri, depremzede vatandaşların kullanımına sunulacak.

Çadır kentlerde elektrik için 3,5 tonluk jeneratör, kesintisiz şebeke suyu için 1 adet hidroforun yanı sıra, 5 bin litre su deposu, tuvaletler, priz, el feneri ve ampulden oluşan aydınlatma setleri, elektrikli ısıtıcılar ve yataklar bulunuyor.

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ HATAY'A GİTTİ

Ahmet Nur Çebi'nin Hatay ziyaretinde asbaşkan Serhan Çetinsaya, yönetim kurulu üyeleri Ali Bayrak, Bilgihan Sürmen ve Umut Şenol ile eski yöneticilerden Fırat Fidan da eşlik etti.

Beşiktaş Başkanı Çebi ve beraberindekileri Hatay Havalimanı'nda Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği Başkanı Sitemkar Bolsoy ile dernek üyeleri karşıladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading