Yandex Metrica

Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer çalımı! Ghezzal canlı yayında Gomis'i açıkladı

Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer çalımı! Ghezzal canlı yayında Gomis'i açıkladı

Son dakika haberleri... Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da kamp yaparak geçiren Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Ghezzal, Galatasaray ile anılan Bafetimbi Gomis'e çağrıda bulundu.

Spor

04.03.2024, 22:09

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Antalya'da yapılan kampın ikinci gününde beINSPORTS ekranlarına konuşan 30 yaşındaki oyuncu bu sezon ofansif anlamda zorluk yaşadıklarını ifade etti.

Yeni yöntemler denemeleri gerektiğini aktaran Ghezzal, "Beni artık daha iyi tanıyorlar. Belki yeni yöntemler denemeliyiz. Erkenden bitireceğimiz maçları bu yüzden bitiremedik ve puan kayıpları yaşadık. Maalesef bu sezon geçen sezona göre daha az gol atıyoruz. Geçen sezon herkes gol atıyordu. Özellikle Larin ve Aboubakar çok katkı sağladı. Bu sezon bizim için zor, özellikle hücumda." açıklamasında bulundu.

İstanbul'u çok sevdiğini aktaran tecrübeli oyuncu, "İnsanların sevgisini, futbola olan tutkusunu görmek, bana olan ilgiyi hissetmek belki de İstanbul'a olan aşkımın sebebi. En çok duyduğum şeylerden biri 'Burada kal' oluyor. Beni sokakta gördüklerinde 'Sihirbaz' diyorlar. Çok teşekkür ediyorum hepsine" dedi.

Galatasaray Divan Kurulu'na damga vuran Süper Kupa teklifi: O tarihte kupayı kaldıralım! Galatasaray Divan Kurulu'na damga vuran Süper Kupa teklifi: O tarihte... Haberi Görüntüle

GOMİS BEŞİKTAŞ'A GELECEK Mİ?

Yakın arkadaşı olan Bafetimbi Gomis'in Instagram hesabına yaptığı 'Come To Beşiktaş' yorumuyla gündem olan Ghezzal, Lyon'dan takım arkadaşı olan Fransız forveti yanına çağırdı.

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'den Gomis'in kendisi için bir abi olduğunu belirten Ghezzal, "Lyon'da oynadığımız dönemde benimle ve kariyerimle çok ilgilendi. Taraftarın sevdiği bu sloganı yazmış bulundum ama tabi bunu yönetim tarafına sormak lazım." düşüncelerini dile getirerek yönetime mesaj gönderdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading