Yandex Metrica

Beşiktaş'tan ayrılması beklenen Kenan Karaman kendini savundu: Patlarsam devamı gelir

Beşiktaş'tan ayrılması beklenen Kenan Karaman kendini savundu: Patlarsam devamı gelir

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın yeni sezon transferlerinden olan Kenan Karaman, Antalya kampında soruları yanıtladı. Performansından dolayı eleştirilen Kenan, bir gol attığı halde devamının geleceğini belirterek Türkiye'nin Almanya'dan daha sert bir lig olduğunu öne sürdü.

Spor

23.01.2024, 18:43

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Kenan Karaman, Antalya kampında Hürriye'e konuştu.

Bu sezon yeni takımıyla gol atamayan milli futbolcu kariyerinde bir ilk yaşadığını belirterek, "Beşiktaş'taki ilk 6 ay benim açımdan iyi geçmedi. Sadece ben değil bütün takım kötüydü. Bunun da en önemli sebebi; sezon başında yakamıza yapışan Covid salgını ve sakatlıklardı. Özellikle sezon başında bu iki şanssızlık yüzünden takım olarak istediğimiz performansı sahaya yansıtamadık. Takım iyi olmayınca bireysel performanslar da olumsuz etkilendi ama şuna inanıyorum, bir patlarsam, yani gol atarsam devamı gelecek." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı geçiyor? Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı... Haberi Görüntüle

KENAN KARAMAN: ALGI YARATMAYI SEVİYORUZ

A Milli Takım ve Beşiktaş'taki formsuzluğundan dolayı eleştirilen Kenan, "Türkiye'de maalesef, 2020 Avrupa Şampiyonası'ndaki başarısızlıktan kaynaklanan negatif bir hava var. Skorlar kötü olduğu zaman, 2-3 oyuncu üzerinden algı yaratmayı seviyoruz. Ben her zaman çok çalışırım, öyle de devam edeceğim. Bu çabalarımın karşılığını mutlaka alacağıma inanıyorum. Sonu güzel olacak, buna eminim." değerlendirmesinde bulundu.

Ali Koç talimat verdi: Saraçoğlu stadının önüne onun heykeli dikilecek! işte rakipler... Ali Koç talimat verdi: Saraçoğlu stadının önüne onun heykeli dikilecek!... Haberi Görüntüle

SÜPER LİG BUNDESLİGA'DAN SERT

Süper Lig'de ilk sezonunu geçiren 27 yaşındaki golcü, "Süper Lig fiziksel açıdan güçlü bir lig. İkili mücadelelerden bahsediyorum. Süper Lig, Almanya'dan daha sert. Oyun anlayışı ve sistem konusunda eksikler var. Almanya'da daha hızlı. Alanlar Türkiye'deki gibi geniş olmuyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading