Yandex Metrica

Beşiktaş'tan ayrılan Miralem Pjanic yeni takımını açıkladı!

Beşiktaş'tan ayrılan Miralem Pjanic yeni takımını açıkladı!

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kiraladığı Boşnak futbolcu Miralem Pjanic, ayrılık sonrası ilk kez konuştu.

Spor

23.01.2024, 22:09

Beşiktaş'tan ayrılan Miralem Pjanic, bonservisini elinde bulunduran Barcelona'ya geri dönmüştü.

Ailesiyle beraber İtalya'da bulunan Boşnak futbolcu, İtalyan gazetesi La Repubblica'ya açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta geçirdiği dönemi yorumlayan Pjanic, "Daha fazla şampiyonluk kazanacağımı düşünüyordum. Türkiye Süper Kupası'nı kazandık ama ligi kaybettik. Beşiktaş'a bağlıyım. Kulübü seviyorum ve taraftarları seviyorum." ifadelerini kullandı.

Barcelona'ya geri döndüğünü belirten tecrübeli futbolcu, "Barcelona'nın benim için bir anlamı var. Bu kulüp, çocukluk hayalimdi. Şimdilik iki yıl daha buradayım. Sözleşme bitirmeyi istemiyorum ama neler olacağını bilmiyorum." dedi.

Premier Lig kulübüne şok! Puanları silinecek Premier Lig kulübüne şok! Puanları silinecek Haberi Görüntüle

PJANİC'TEN MOURİNHO AÇIKLAMASI

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nİ Roma'ya kazandıran Jose Mourinho'ya da değinen Pjanic, "Mourinho, oyuncuların en iyi performansını ortaya çıkartıyor. Roma'yı ilk yılında Avrupa'da finale taşıdı. Mou, Roma'da eksik olan çılgınlığı getirdi Roma'nın her zaman iyi antrenörleri oldu ama Mourinho, her yerde kazandı ve böyle durumları nasıl yöneteceğini iyi biliyor. Takımdan istediğini alıyor ve taraftarlarla uyum içinde hareket ediyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading