Yandex Metrica

Beşiktaş'ta yaprak dökümü! As başkan ayrılığı duyurdu

Beşiktaş'ta yaprak dökümü! As başkan ayrılığı duyurdu

Son dakika haberleri... Beşiktaş as başkanı Emre Kocadağ, Antalyaspor ile oynanacak Turkcell Süper Kupa finali öncesi açıklamalarda bulundu. Kocadağ takımdan ayrılacak isimlerin olduğunu belirterek değişiklerin yapılacağının sinyallerini verdi.

Spor

23.01.2024, 18:35

Bu akşam Katar'da oynanacak Süper Kupa finalinde Antalyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta as başkan Emre Kocadağ TRT Spor'a konuştu.

Transfer dönemine değinen Kocadağ, "Geniş bir kadromuz var. Eksik olan bölgemiz olduğunu düşünmüyorum. Teknik ekibimiz de düşünmüyor. Teknik ekibimizle oturup konuşuyoruz. Pozisyodn anlamında eksik kaldığımız bölge yok. Zaten bunun planlamasını sene başında yaparken devre arasında belki bir takviye düşünmüştük. Takviyeye ihtiyaç yok ama tabii ki transfer sezonu her zaman fırsatlar ve sürprizlerle oluşuyor. Fırsat transferi olursa onu gerçekleştiririz. Sezon sonu itibariyle sözleşmesi bitecek oyuncularımız takibimizde. Teknik ekibin onay verdiği bölgelere takviye yaparız. Sene sonu için şimdiden bazı anlaşmalar yapılabilir. Devre arasındaki transfer için iştahlı ve arayan değiliz. Sezon sonu için fırsatları takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler dedi? İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TA VİDA DÖNEMİ SONA MI ERİYOR?

Son günlerde İngiltere'ye gideceği söylenen Vida hakkında da bilgiler veren Kocadağ, "Yönetime geldiğimizden bu yana oynamayan ve faydalanamadığımız oyuncular var. Vida, Beşiktaş'a fayda sağladığı zamanlar oldu. Henüz Vida'ya bir teklif yok. Sezon sonunda oturur konuşuruz.  Bizim şartlarımız var ve bir noktada sene sonu itibariyle uygulayacağımiz projeye uygun olursa transfer yaparız. Bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız. Daha gençleşen, atletik yapılı bir kadro kurmak istiyoruz. Transfer süreçleri sene sonunda daha da hareketlenecek" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading