Yandex Metrica

Beşiktaş'ta sürpriz Cenk Tosun gelişmesi! Derbi öncesi karar verildi

Beşiktaş'ta sürpriz Cenk Tosun gelişmesi! Derbi öncesi karar verildi

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 8. haftasında evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor. Fransız teknik adam Valerien Ismael, milli oyuncu Cenk Tosun ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Spor

23.01.2024, 19:51

Süper Lig'de oynadığı son 2 maçta 5 puan kaybeden Beşiktaş'ta gözler derbiye çevrildi.

Hafta sonu derbide Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Siyah-beyazlılarda hazırlıklar sürüyor.

Ekibiyle birlikte Nevzat Demir Tesisleri'nde eksta kamp yapan Valerien Ismael, zorlu maçı kazanarak taraftarın güvenini kazanmak istiyor.

Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Haberi Görüntüle

DERBİDE CENK TOSUN SÜRPRİZİ

Şu ana kadar fazla forma şansı bulamayan Cenk Tosun ile görüşen Ismael, kendisinin bu maçlarda tecrübeli olduğunu ve derbide mutlaka şans vereceği ilettiği öğrenildi.

Sezon başında Everton'dan bedelsiz transfer edilen milli golcünün Fenerbahçe karşısında şans beklediği ve elinden geleni yapacağını hocasına söylediği belirtildi.

Hollandalı golcü Weghorst ile beraber ilk 11'de oynama ihtimali de olan Cenk, sol kanata yakın oynayabileceği konuşuluyor.

Redmond'un elindeki sakatlıktan dolayı son durumunu bekleyecek olan Valerıen Ismael, İngiliz oyuncunun riske edilmemesi durumunda Cenk'i ilk 11'de sahaya sürecek.

Beşiktaş kariyerinde önemli derbilerde görev alan Cenk Tosun, toplamda çıktığı 152 resmi maçta 67 gol kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading