Yandex Metrica

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın futbolcularına patladı: Affetmem

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın futbolcularına patladı: Affetmem

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ta yarın oynanacak Alanyaspor maçı öncesi teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncularını uyardı.

Spor

23.01.2024, 18:19

Süper Lig'de oynadığı son iki maçı kaybeden Beşiktaş, yarın oynayacağı Alanyaspor maçıyla kötü gidişe dur demek istiyor.

Sergen Yalçın yönetiminde milli takımlar arasını verimli geçiren Siyah-beyazlılar, zirve yarışından kopmamak için ekstra önlemler aldı.

Futbolcularla toplantı yapan Yalçın, "Bundan sonra disipsizliğe ve sorumsuzluğa affım olmayacak." ifadelerini kullanarak ültimatom verdi.

 
 
 SERGEN YALÇIN: AFFETMEYECEĞİM

Galatasaray derbisi sonrası çıkılan 2 maçta puan alamayan Kartal'da Sergen Yalçın, derbi haftasında rakiplerinin yaralar alacağını öne sürerek oyuncularını motive etti.

Şu ana kadar 16 puan kaybettiklerini dile getiren 49 yaşındaki hoca, "Zirveden şimdilik uzaklaştık. Bundan sonra puan kaybetme lüksümüz yok. Herkes sahada terinin son damlasına kadar savaşacak. Disiplinsiz ve sorumsuz davranan kim olursa olsun affetmeyeceğim." dedi.

Eyüpspor'dan Süper Lig'i karıştıracak iddia için açıklama geldi! Dünya yıldızı Luka Modric Arda Turan'ın takımına mı geliyor? Eyüpspor'dan Süper Lig'i karıştıracak iddia için açıklama geldi! Dünya yıldızı... Haberi Görüntüle

'BENİM DE HATALARIM OLDU'

Geçen sezon şampiyon olduklarını hatırlatan Sergen Yalçın, "Bu kadro bu yıl da aynı başarıya ulaşabilecek kapasitede. Benim de hatalarım oldu. Taraftar artık bizden iyi sonuç bekliyor. Önce Alanyaspor mücadelesini düşünün. Oradan 3 puanla dönelim ve ardından Ajax karşılaşmasına odaklanalım." görüşlerini aktardı.

Alanyaspor-Beşiktaş maçı yarın saat 19.00'da beINSPORTS kanalından yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading