Yandex Metrica

Beşiktaş'ta Larin şoku! Kanadalı yıldız hayal kırıklığı yarattı

Beşiktaş'ta Larin şoku! Kanadalı yıldız hayal kırıklığı yarattı

Son dakika haberleri... Geçen sezon kazanılan Süper Lig şampiyonluğuna doğrudan katkı yapan Cyle Larin, bu sezon hayal kırıklığı yarattı. Kanadalı yıldızla beraber Batshuayi ve Güven Yalçın da beklentilere cevap veremedi.

Spor

23.01.2024, 18:49

Süper Lig'in 25.haftasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta golcülerin performansı moralleri bozdu..

Geçen sezon Süper lig ve Türkiye Kupası şampiyonluklarında büyük pay sahibi olan Cyle Larin başta olmak üzere, Michy Batshuayi ve Güven Yalçın beklentilerin altında kaldı.

Son 3 maçta sadece 4 gol atan Siyah-beyazlılarda 3 yıldız da gole hasret kaldı.

Chelsea'den büyük umutlarla kiralanan Batshuayi, Yeni Malatyaspor, Antalyaspor ve Adana Demirspor maçında golle tanışamadı. Belçikalı oyuncu son golünü 22.haftada Fatih Karagümrük'e karşı kaydetti.

Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı Haberi Görüntüle

CYLE LARİN GOLÜ UNUTTU

Beşiktaş adına ligde fileleri 6 kez havalandıran Larin ise görev aldığı son 5 maçta gol sevinci yaşayamadı.

Süper Lig'deki son golünü 18. haftada Göztepe ile oynanan karşılaşmada atan Larin, şans bulduğu Konyaspor, Gaziantep FK, VavaCars Fatih Karagümrük, Antalyaspor ve Adana Demirspor maçlarında sessiz kaldı.

Batshuayi ve Larin'den sonra Beşiktaş'ın en golcü oyuncusu durumunda bulunan Güven Yalçın ise oynadığı son 9 karşılaşmada fileleri havalandırmayı başaramadı.

Ligin 16. haftasında Yukatel Kayserispor maçında gol sevinci yaşayan Güven; Fenerbahçe, Göztepe, Konyaspor, Çaykur Rizespor, Gaziantep FK, Fatih Karagümrük, Yeni Malatyaspor, Antalyaspor ve Adana Demirspor maçlarında gol atamadı.

Siyah-beyazlı oyuncu, Batshuayi ve Larin'in sessiz kaldığı haftalarda istediği süreleri de alamadı. Güven Yalçın, son 9 maçta 248 dakika sahada kalabildi.

TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Haberi Görüntüle

GOL ORTALAMASI ŞAŞIRTTI

Batshuayi, Larin ve Güven'in golden uzak kalmaya başladığı Beşiktaş'ın son haftalardaki gol ortalaması da düştü.

Ligin 20. haftasına kadar 32 gol atan siyah-beyazlı ekip, son 5 maçta sadece 4 gol atabildi. 20. haftaya kadar 1,6 gol ortalamasıyla oynayan Beşiktaş'ın son 5 maçtaki oranı ise 0,8'de kaldı.

İsmail Kartal Krunic'e fena takıldı! Öyle bir karar aldı ki... İsmail Kartal Krunic'e fena takıldı! Öyle bir karar aldı ki... Haberi Görüntüle

ALEX TEİXEİRA YÜKSELİŞTE

Siyah-beyazlı ekibin golcülerinin sessiz kaldığı dönemde formunu artıran isim Alex Teixeira oldu.

Uzun süre sahalardan uzak kaldıktan sonra Beşiktaş'a transfer olan ama ilk yarıda formsuz görüntü sergileyen Brezilyalı futbolcu, ikinci yarıya daha iyi başladı.

Sakatlığı nedeniyle 9 karşılaşmayı kaçıran Alex, 10 maçta iki gol attı. Yeni tip koronavirüs testi pozitif çıktığı için ikinci yarının ilk iki haftasındaki Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK maçlarını kaçıran Alex, son 4 maçta fileleri iki kez havalandırdı.

Fatih Karagümrük maçında sadece 2 dakika şans bulabilen Alex,  Yeni Malatyaspor (1-1) ve Adana Demirspor (1-1) maçlarında takımının gollerini atan isim oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading