Yandex Metrica

Beşiktaş'ta ilk ayrılık kesinleşti! Valerien Ismael o yıldızın üstünü çizdi

Beşiktaş'ta ilk ayrılık kesinleşti! Valerien Ismael o yıldızın üstünü çizdi

Son dakika haberleri... Yeni sezon planlamasına başlayan Beşiktaş'ta Valerine Ismael, kafasına yatmayan isimlerle çalışmak istemediğini belirtti. Fransız teknik adam transfer komitesine sistemine uygun isimlerle devam etmek istediği açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:10

Geçen sezon büyük beklentilerle transfer edilen Alex Teixeira'ya yol göründü.

İlerleyen yaşı ve tempolu oyuna ayak uydurmakta zorlanan Brezilyalı yıldızın yeni sezonda Beşiktaş'ya olmayacağı öğrenildi.

Fransız teknik adam Valerien Ismael, tecrübeli oyuncuyla görüşerek kendisinin sistemine uzak bir oyuncu olduğunu ve planlamalarına uymadığını söyledi.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Haberi Görüntüle

ALEX TEİXEİRA'NIN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Çin'den teklifler alan Alex Teixeira'nın da ayrılık sürecinde zorluk çıkarmayacağı ve menajerler aracılığla gelen teklifleri değerlendirme kararı aldığı belirtildi.

Senelik 3 milyon Euro'yu aşan maliyeti nedeniyle eleştirilen Alex'in Çin ekibi Bejing Guoan ile Shenhua takımlarıyla temasta olduğu ve kararını kısa sürede açıklayacağı konuşuluyor.

Bu sezon 22 lig maçına çıkan 32 yaşındaki oyuncu 4 gol attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading