Yandex Metrica

Beşiktaş'ta flaş ayrılık! Batshuayi duygusal bir yazıyla veda ettiğini duyurdu

Beşiktaş'ta flaş ayrılık! Batshuayi duygusal bir yazıyla veda ettiğini duyurdu

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın sezon başı İngiltere ekibi Chelsea'den kiraladığı Michy Batshuayi, sosyal medyada hesabından yeni sezonda olmayacağını açıklayarak veda etti.

Spor

23.01.2024, 19:18

Beşiktaş'ın kiralık golcüsü Michy Batshuayi, Twitter hesabından yayınladığı paylaşımla Siyah-beyazlı camiaya veda etti.

Duygusal bir metinle taraftara seslenen Belçikalı golcü, söylenecek çok şeyi olduğunu ama artık veda vaktinin geldiğini belirtti.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Icardi sözleri: Türk futbolunun gördüğü en büyük... Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Icardi sözleri: Türk futbolunun gördüğü en büyük... Haberi Görüntüle

MİCHY BATSHUAYİ'DEN AYRILIK SÖZLERİ

Sevgili Beşiktaş taraftarları, artık güle güle deme vaktim geldi.. Söyleyecek çok şeyim var ama burada kısa tutmaya çalışacağım.  Her şeyden önce, burada yaşadığım sıcak karşılama için hepinize teşekkür etmek istiyorum. Hiç bu kadar tutku görmemiştim ve siz beni bu ülkeye ve bu kulübe aşık ettiniz. Burayı evim gibi hissettim.  Sezonumuz çok zor, uzun ve sinir bozucu oldu. Hepimiz daha iyisini yapabileceğimizi biliyoruz. Hiçbir zaman hile yapmadım, forma için her şeyimi verdim ve olması gerektiği kadar gol atmamak çok zor oldu. Çok fazla hayal kırıklığı oldu ama umarım beni güzel bir şekilde hatırlayabilirsiniz. Sadece Süper Kupa ve Vodafone Park'taki  atmosfer ve sahada geçirdiğimiz en iyi maçlar gibi güzel anıları aklımda tutacağım. Kulübe, birlikte çalıştığım tüm personele, takım arkadaşlarıma ve Beşiktaş taraftarına gelecek için en iyisini diliyorum. Çünkü bunu hak ediyorsunuz. Hepinize tekrar teşekkürler." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading