Yandex Metrica
SON DAKİKA
Beşiktaş'ta Altay maçı öncesi 5 yıldızdan kötü haber! Cumartesi günü forma giyemeyecekler

Beşiktaş'ta Altay maçı öncesi 5 yıldızdan kötü haber! Cumartesi günü forma giyemeyecekler

Son dakika haberleri... Süper Lig'de bu hafta İzmir ekibi Altay'ı konuk edecek olan Beşiktaş'ta 5 futbolcu karşılaşmada yer alamayacak.

Spor

23.01.2024, 18:50

Geçen hafta Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta, 26.haftada oynanacak Altay maçının hazırlıkları devam ediyor.

Sakatlıkları nedeniyle bugün yapılan idmanda yer almayan Cyle Larin, Pjanic ve Rıdvan Yılmaz'ın tedavisi devam eden Rosier ve kart cezalısı Michy Batshuayi Cumartesi günü forma giyemeyecek. 

Sakatlığını atlatan Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza ise Önder Karaveli'nin şans vermesi durumunda kadroda yer alacak. 

Beşiktaş, yarın akşam yapılan son taktik antrenmanıyla birlikte Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımı ziyaret ederek Altay maçı öncesi ziyaret etti.

 

Alexander Djiku olaylı derbi sonrası konuştu: Her oyuncu her statta... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TAN PJANİC AÇIKLAMASI

Altay maçı hazırlıkları kapsamında bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenman sırasında alt baldır arka adalesinde ağrı hissetmesi nedeniyle çalışmayı tamamlayamayan futbolcumuz Miralem Pjanic, MR görüntülemesinden geçmiş, oyuncumuzun alt baldır arka adalesinde (soleus) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Miralem Pjanic’in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading