Yandex Metrica

Beşiktaş'ta Ajax maçı öncesi Atiba'dan sitem

Beşiktaş'ta Ajax maçı öncesi Atiba'dan sitem

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson yarın oynanacak Ajax maçı öncesi kenetlenme çağrısında bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:20

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş yarın akşam sahasında Ajax ile mücadele edecek.

Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Atiba Hutchinson, "Gururumuz için ve grubu iyi şekilde bitirmek için önemli maça çıkacağız. Ajax güçlü bir takım ve uzun yıllardır Avrupa'da başarılı şekilde mücadele ediyor. Öz güven kazanmak için iyi performans gösterip, istediğimiz sonucu almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın bu sezon hayal kırıklığı yaratan performansına da değinen 38 yaşındaki oyuncu, "İşler iyi gitmiyor. Olmayı istemediğimiz bir noktadayız. Bence hepimiz bunun bir parçasıyız. Önemli olan bu durumdan nasıl çıkacağını bilmektir. Önümüzde Şampiyonlar Ligi maçı var. Taraftarlarımızın önünde iyi mücadele ederek, birbirimiz için oynayarak bir dönüş yapmak istiyoruz. Şu an nasıl bir reaksiyon göstereceğiniz önemli" dedi.

Son zamanlarda yaşanan sakatlıklarla ilgili görüşlerini de belirten Kanadalı futbolcu, "Çok fazla sakatlık yaşamış değilim. Geçen sezon da uzun oldu. Maç yoğunluğunu da üst üste koyarsak bu sakatlıkların neden olduğunu birazcık anlayabiliriz. Arkadaşlarımız geri dönüyor. Uzun süre bir arada değildik, artık beraber oynayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading