Yandex Metrica
SON DAKİKA
Beşiktaş'ta Adem Ljajic dönemi bitti! Süper Lig ekibi Sırp yıldızı açıkladı

Beşiktaş'ta Adem Ljajic dönemi bitti! Süper Lig ekibi Sırp yıldızı açıkladı

Son dakika haberleri... Dün akşam oynanan Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçı sonrası ev sahibi ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, kendisine yönetilen Adem Ljajic sorusunu yanıtladı.

Spor

23.01.2024, 18:37

Süper Lig'in 20.haftasında Beşiktaş deplasmanda Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.

Zorlu mücadele sonrası basın toplantısında soruları yanıtlayan Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, rakip takımda kadro dışı kalan Adem Ljajic ile ilgilendiklerini kabul etti.

Transfer dönemlerinde takviye yapacaklarını belirten Hamzaoğlu, "Önümüzdeki hafta başka transferler olabilir. Kadromuzu desteklememiz gerekiyor. Adem Ljajic gündemimizde var. Sadece Ljajic yok, o olmazsa başkası. Görüşmeler sürüyor. Hangileri kulübümüz için uygunsa sonuçlandıracağız." dedi.

Fenerbahçe için 'Barcelona' engeli! La Liga'da yer alamaz Haberi Görüntüle

Arda Güler, öyle bir gol kaçırdı ki... İspanya basını Ancelotti'ye... Haberi Görüntüle

HAMZA HAMZAOĞLU: EMİRHAN'I TEBRİK EDİYORUM

"Pas yapmakta başarısızdık. İlk yarıda kötü oyun ile içeri girdik. İkinci yarı kıpırdandık ama iyi oynamadık. Bizim takımın bir özelliği pes etmiyoruz, mücadele ediyoruz. Gücümüz dahilinde mücadele ettiğimiz bir oyun oynadık. İki duran toptan iki gol bulduk. Oyuncularımı mücadeleden dolayı tebrik ediyorum ama kendimi tebrik edemiyorum. Bu oyunu oynatan benim. Oynadığımız oyunun karşılığı bir puan, iyi ama iç sahada bir puana sevinemeyiz. Oyun beni tatmin etmedi. İnşallah düzelteceğiz. Hedefe ulaşma noktasında endişemiz yok ama daha iyi futbol oynamak zorundayız. Formayı giymeyi hak eden oyuncular. Emirhan dışında uzun süredir Beşiktaş ile mücadele eden oyuncular. Emirhan'ı tebrik ediyorum. Çok iyi bir oyun oynadı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading