Yandex Metrica

Beşiktaş'ta 3 ayrılık! Valerien Ismael o oyuncuların üzerini çizdi

Beşiktaş'ta 3 ayrılık! Valerien Ismael o oyuncuların üzerini çizdi

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, yeni sezon çalışmalarına başladı. Fransız hoca kadroda bulunan 3 ismin gönderilmesini istedi.

Spor

23.01.2024, 19:05

Beşiktaş'ta sezon sonu gidecek 3 isim belli oldu.

İlk maçına Trabzonspor deplasmanında çıkan ve takıma oynattığı oyunla alkış alan Valerien Ismael, yeni kadro için mesaiye başladı.

Uzun zamandır ilk 11'de yer almayan ve gözden düşen Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre ve Mehmet Topal'ı düşünmeyen Fransız hoca yeni sözleşme teklif edilmemesini talep etti.

Yeni sezonda oyun tarzına uygun isimlerle devam etmek isteyen Ismael, yönetim kuruluyla yapacağı toplantının ardından yeni transferler için isim önerecek. 

Livakovic gitmekten nasıl vazgeçti? Kararını kim değiştirdi? Livakovic gitmekten nasıl vazgeçti? Kararını kim değiştirdi? Haberi Görüntüle

VALERİEN ISMAEL TEMPOLU OYUNCU ARIYOR

Daha önce çalıştırdığı Linz, Wolsburg ve West Bromich Albion gibi takımlarda hızlı ve tempolu bir oyun oynatan Valerien Ismael, Beşiktaş'a da aynı sistemi uyarlamak istiyor.

Trabzonspor maçında 3-4-3 dizilişini tercih eden 47 yaşındaki hoca, kanat pozisyonunda Rosier ve Rıdvan'ı tercih etmişti ve iki oyuncudan da tempolu oynamalarını istemişti.

Bu nedenle Beşiktaş'a gelecek yeni transferlere Fransız hocanın dinamik ve koşu mesafesi yüksek isimleri tercih edeceği öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading