Yandex Metrica

Beşiktaş'ın yıldızı Michy Batshuayi: İstanbul'u gezemiyorum!

Beşiktaş'ın yıldızı Michy Batshuayi: İstanbul'u gezemiyorum!

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi, bu sezon şampiyon olmak istediğini ifade etti.

Spor

23.01.2024, 18:05

Michy Batshuayi Beşiktaş Kulüp Dergisine konuştu.

Şampiyonluk yaşamak istediğini belirten Belçikalı golcü, "Bir futbolcu olarak bu hissi tarif etmem mümkün değil. İngiltere'de şampiyonluğu yaşadım, Beşiktaş'ta da bu duyguyu tatmak istiyorum. Sezonu takip eden taraftarlarımız ile birlikte şampiyonluklar yaşamak en büyük hedeflerim arasında. Şampiyonlar Ligi'nde yapabileceğimizin en iyisini yapmak ve Süper Lig'de şampiyonluğu kazanmak öncelikli beklentilerim. Beşiktaş olarak hedeflerimiz her zaman çok yüksek. Yüksek olması da çok normal. Çünkü çok yükseklerde uçan, üst seviyelerde olan bir takımız" ifadelerini kullandı.

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

BATSHUAYİ: BİZİ OLUMSUZ ETKİLEDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları Borussia Dortmund ve Ajax maçlarını değerlendiren golcü futbolcu, "İç sahadaki ilk Dortmund maçımız, taraftarlarımız ile birlikte evimizde oynadığımız müthiş ve büyük bir karşılaşmaydı. Ancak deplasmanda oynadığımız Ajax maçı için aynı cümleleri söyleyemeyeceğim. Çünkü çok fazla eksik futbolcumuz vardı. Bizi olumsuz anlamda etkiledi. Yine de umudumuzu kaybetmedik. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Hedeflerimizden şaşmadık. Sağlam adımlarla devam ediyoruz. Beşiktaş için her zaman her şey çok güzel olacaktır" dedi.

Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Haberi Görüntüle

BATSHUAYİ: TRAFİKTEN DOLAYI İSTANBUL'U GEZEMİYORUM

İstanbul'u seviyor musun? sorusunu da cevaplayan Batshuayi, "İstanbul çok güzel bir şehir. Rüya şehir de denebilir. Fakat maalesef üzülerek söylüyorum ki maç trafiğinden dolayı pek fazla gezme şansım olmadı. Çok yoğun bir programda maç oynuyoruz. En kısa zamanda İstanbul için vakit ayıracağım. Tarihini, güzelliklerini ve gezilecek yerleri çok merak ediyorum" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading