Beşiktaş'ın yeni transferine Süper Lig kulüpleri talip oldu! Bonservis bedeli hayal kırıklığı yarattı...
Beşiktaş'ın sezon başında İstanbulspor'dan 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Emrecan Uzunhan'a Süper Lig'den taliplerin olduğu ortaya çıktı.
Spor
02.02.2023, 16:11 02.02.2023, 16:23

Süper Lig takımlarından Antalyaspor ve İstanbulspor, Beşiktaş'ın stoperi Emrecan Uzunhan için kiralama teklifinde bulundu.
Beşiktaş'ın sezon başında büyük umutlarla 2 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı ancak beklentileri karşılayamayan Emrecan Uzunhan için Antalyaspor ve İstanbulspor kiralama teklifinde bulundu.
A Spor'un haberine göre Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ve İstanbulspor, Beşiktaş'a resmi kiralama teklifinde bulundu.
Bu sezon Beşiktaş ile 6 resmi karşılaşmada forma giyen Emrecan 1 asist yapma başarısı gösterirken istenen performansı bir türlü yansıtamadı.
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!