banner2

Beşiktaş'ın yeni transferi Tayyip Talha Sanuç'dan Fenerbahçe açıklaması! Uçak bileti olayına flaş cevap

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın yeni transferleri Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan, basın toplantısında soruları yanıtladı. İki oyuncu da derbi öncesi görüşlerini aktardı.

Spor 26.09.2022, 17:23
Abone ol
Beşiktaş'ın yeni transferi Tayyip Talha Sanuç'dan Fenerbahçe açıklaması! Uçak bileti olayına flaş cevap

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 2 Ekim Pazar günü derbide Fenerbahçe'yi ağırlayacak Beşiktaş'ta genç futbolcular Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan, açıklamada bulundu.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Emrecan Uzunhan, siyah-beyazlı formayı giymekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Transfer döneminde İstanbulspor'dan kadroya katılan 21 yaşındaki stoper, "Buraya geldiğimde farklı bir sistem vardı. 3'lü savunma oynarken 2 stopere döndük. Bence ligimizin en iyi stoperinin arkasında bekliyorum. Sürekli Saiss'ın neler yaptığını gözlemliyorum. Canlı izlediğim en iyi stoper kendisi. Bir şans gelirse, eksikliğini hissettirmemek istiyorum. Aynı zamanda öğretmen bir futbolcu. Bir şey sorduğumda, neden böyle yaptığını ve benim neler yapmam gerektiğini söylüyor. Onun arkasında beklemek benim için bir şans." ifadelerini kullandı.

TAYYİP TALHA'DAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Adana Demirspor'dan kadroya katılan ve transfer sürecinde adı Fenerbahçe ile de anılan 22 yaşındaki savunmacı, "Takıma geleli uzun bir süre olmadı ama bu süre boyunca doğru adreste olduğumu anladım. Aile ortamı, adaptasyon sürecini hızlandırdı. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve inşallah uzun yıllar burada olacağım. Tekrar doğru adreste olduğunu söyleyebilirim. Transferimde son 24 saat çok hızlı geçti. Süreci yöneten başkan Murat Sancak'tı. Benim için en doğru şekilde bittiğine inanıyorum. En doğru yere geldiğimin farkına vardım. Çıkan haberlerin hep dışındaydım ve işime odaklandım. Beşiktaş camiasına geldiğim için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Transfer sürecinin hep dışında kaldığını vurgulayan Tayyip Talha, şöyle devam etti:

"Süreci kulüp başkanımız yönetiyordu. Uçak bileti konusunda herhangi bir bilgim yok. İstanbul'a gideceğim söylendi. Tek bilgim bu. Takıma geleli kısa bir süre oldu ama ne kadar büyük bir camiaya katıldığımı biliyorum. Önümüzde çok önemli bir maç var ve hedefimiz sezon sonunda şampiyonluk. Derbi öncesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hocamız da gelişimime çok katkı sağlayacaktır. Çok baskılı ve tempolu futbol oynuyoruz. İnşallah kazanarak son 2 maçtaki skorları derbide unutacağız."

TAYYİP TALHA SANUÇ: TÜRKİYE'DE DAHA FAZLA GÖRMEK İSTERİM

"Büyük takım böyle oynamalı. Bunun çalışmalarını fazlasıyla yapıyoruz. Hocamız bizi oynamamız gerektiği gibi oynatıyor. Adaptasyon sürecinin hızlı ilerlemesinin sebebi de hocanın bana olan ilgisi. İnşallah Emrecan da ben de bu camiaya uzun yıllar hizmet edeceğiz. Günümüz futbolunda Avrupa'da genç yaş sınırı düştü. 16-17 yaşındaki oyuncular daha çok süre alıyor. Türkiye'de de bunun örneklerini daha fazla görmek isterim. Bu durum, milli takıma da katkı sağlayacaktır."

Milli takıma gitmenin en büyük hayali olduğunu ifade eden Tayyip Talha, Avrupa hayalinin olduğunu ancak bunun için doğru zamanı beklemesi gerektiğini kaydetti.

Şu anda tek hedefinin Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamak olduğunun altını çizen Tayyip Talha, ileride İtalya ya da İngiltere'de forma giyme hayalini paylaştı.

Genç oyuncu, duran toplardan fazla gol bulamamalarına ilişkin soruya şu yanıtı vererek sözlerini tamamladı:

"Duran top çalışmalarımızı fazlasıyla yapıyoruz. Takımımızda çok kaliteli oyuncularımız var. Her maçta rakibe göre analiz yapıyoruz. Bu konu benim ekstra önem verdiğim bir konu. Duran toptan gol atmak, bir stoper için çok önemli. İnşallah bu anlamda katkı sağlarım."

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!