Yandex Metrica

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Ahmet Nur Çebi canlı yayında duyurdu

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Ahmet Nur Çebi canlı yayında duyurdu

Son dakika haberleri... Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni sportif direktörü basın toplantısında açıkladı.

Spor

23.01.2024, 22:04

Beşiktaş, teknik sorumlu Önder Karaveli'nin teknik direktörlüğe, Ceyhun Kazancı'nın ise  sportif direktör olarak görev yapacağını duyurdu.

Vodofone Park'ta düzenlenen basın toplantısında yeni teknik direktörün Önder Karaveli olacağını açıklayan Ahmet Nur Çebi, sportif direktörün de Ceyhun Kazancı olacağını açıkladı.

Konuşmasına hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ı anarak başlayan Ahmet Nur Çebi, "Önder Karaveli bizim teknik direktörümüzdür. Önder Karaveli hocam altyapıda çok önemli başarılara imza attı ve atmaya devam edecek. Beşiktaş artık özkaynaklarıyla beslenen bir plan ve proje başlatmıştır. Önder Karaveli bundan sonra da bu büyük projenin her zaman bir parçası olmaya devam edecektir. Futbol A.Ş Genel Müdürü Ceyhun Kazancı da sportif direktör olarak görev yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt Haberi Görüntüle

AHMET NUR ÇEBİ: CEYHUN KAZANCI GALATASARAY LİSESİ MEZUNUDUR

Ceyhun Kazancı'nın Galatasaray Lisesi mezunu olduğundan dolayı eleştirilmesine tepki gösteren Çebi, "Ceyhun Kazancı, Galatasaray Lisesi mezunu. Galatasaray Lisesi'ne gidip Beşiktaşlı olmak çok zor. Bu konudaki eleştirileri çirkin buluyorum. Belki bundan sonra Galatasaray Lisesi'nin yarısından fazlası Ceyhun Kazancı'yı örnek alıp Beşiktaşlı olur." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading