Yandex Metrica

Beşiktaş'ın yeni sponsoru Rain Yazılım kime ait?

Beşiktaş'ın yeni sponsoru Rain Yazılım kime ait?

Beşiktaş'a sponsor olan Rain Yazılım vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Taraftarların araştırdığı Beşiktaş'ın yeni sponsoru Rain Yazılım internette araştırılıyor. Peki Beşiktaş'ın yeni sponsoru Rain Yazılım kime ait?

Spor

25.04.2024, 19:12

Rain Yazılım, Beşiktaş'a sponsor oldu ve gündeme geldi. Taraftarlar tarafından merak edilen Beşiktaş'ın yeni sponsoru Rain Yazılım internette araştırılmaya başladı.  Peki Beşiktaş'ın yeni sponsoru Rain Yazılım kime ait?

Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı Haberi Görüntüle

RAİN YAZILIM KİME AİT?

70 yılı aşkın tecrübesi ile tüm dünya ve ülkede tanınmış, kabul görmüş 1 numaralı markası Aquion Inc. Türkiye resmi distribütörlüğünü yapmış yüzü aşkın personeliyle satış öncesi ve sonrası çözümleri sunmaktadır. Adını yüzyıla yakın süredir, gücün, bilimin ve ihtişamın sembolü olan Rainbow’dan alan RAIN GROUP; teknoloji ve insan kaynaklarına yoğunlaşmış yatırımları ve her geçen gün arttırdığı hizmet kalitesi ile yeni ekonomide müşterilerine rekabet avantajı sağlamayı amaçlamaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading