Yandex Metrica

Beşiktaş'ın teklifini reddeden futbolcunun Club Brugge serüveni erken bitti

Beşiktaş'ın teklifini reddeden futbolcunun Club Brugge serüveni erken bitti

Beşiktaş'ta 109 maçta 39 gol - 9 asistlik performans sergileyen Cyle Larin, yeni takımı tarafından başka bir kulübe transfer edildi.

Spor

23.01.2024, 20:21

Sezon başında Beşiktaş'ın sözleşme uzatma teklifini reddederek Belçika ekibi Club Brugge'a transfer olan Cyle Larin, yetersiz performansı nedeniyle gözden çıkarıldı. Kanadalı golcü, La Liga'da kümede kalma şansı veren Real Valladolid'e kiralık olarak gönderildi.

Geçtiğimiz sezonun bitişiyle birlikte Beşiktaş'taki sözleşmesinin sonuna gelen ve siyah-beyazlı kulübün önerdiği yeni kontratı reddederek bedelsiz olarak Club Brugge'ün yolunu tutan Cyle Larin'in Belçika macerası kısa sürdü.

Bu sezon Club Brugge'de 13 maçta 364 dakika şans bulan ve yalnızca 1 gol kaydedebilen Kanadalı forvet, şarta bağlı satın alma opsiyonuyla birlikte İspanya La Liga ekiplerinden Real Valladolid'e kiralandı. İspanyol ekibi transferi resmi İnternet sitesinden duyurdu.

TFF başkan adayı Erdal Alkış kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF başkan adayı Erdal Alkış kimdir, nereli ve kaç yaşında? Haberi Görüntüle

109 MAÇTA 39 GOL ATMIŞTI

Belçika medyasındaki haberlere göre; 18 haftası geride kalan İspanya La Liga'da topladığı 17 puanla küme düşme hattında yer alan Real Valladolid, takımın kümede kalması ve Larin'in belli sayıda maça çıkması durumunda Kanadalı golcünün bonservisini 2 milyon Euro karşılığında almak zorunda kalacak.

Cyle Larin, Beşiktaş kariyerinde 109 maçta 39 gol - 9 asistlik performans ortaya koymuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading