Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'ın gündemi sol bek! Siyah-Beyazlılar ilk adımları attı...

Beşiktaş'ın gündemi sol bek! Siyah-Beyazlılar ilk adımları attı...

Ricardo Rodriguez'i gündemine alan Beşiktaş, bu önemli takviyeyi ciddi anlamda yapmak istiyor. Transfer döneminin açılması ile Ricardo Rodriguez'i hedef olarak belirleyen ve çalışmalara hız veren Beşiktaş, 2 milyon euroyu gözden çıkardı.

Spor

23.01.2024, 22:17

Beşiktaş defans hattına tecrübeli bir takviye yapmak istiyor ve gündemdeki isim ise Torinolu Ricardo Rodriguez. 30 yaşındaki İsviçreli, yıllardır oynadığı istikrarlı futbol ile dikkat çekiyor ve Türkiye'deki sert futbola çabuk uyum sağlayacağı düşünülüyor.

Arda Turan itiraf etti: Sözleşmeyi gizlice arabada imzaladım! Arda Turan itiraf etti: Sözleşmeyi gizlice arabada imzaladım! Haberi Görüntüle

2 MİLYON EURO MASADA

İtalya'da Torino forması giyen deneyimli defans oyuncusu için 2 milyon eurodan kapıyı açan Beşiktaş, belirli bir oranı da pazarlık payı olarak gözetiyor ve teklifini biraz daha yükseltmeyi planlıyor. Fanatik'in haberine göre hem sol bekte hem de defans merkezinde oynayabilen İsviçreli oyuncu için ilk temaslar başladı ve kritik transfer süreci devam ediyor.

Kariyerinde Wolfsburg, PSV Eindhoven ve Milan gibi kulüplerde forma giyen Ricardo Rodriguez, Torino forması ile bu sezon 18 maça çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading