Yandex Metrica

Beşiktaş'ın gözdesi Alex Teixeira'dan transfer açıklaması!

Beşiktaş'ın gözdesi Alex Teixeira'dan transfer açıklaması!

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Alex Teixeira'nın Dubai'ye transfer olma ihtimali arttı. Yıldız oyuncu sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Spor

23.01.2024, 17:41

Beşiktaş'tan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Rosier transferini çözen Ghezzal için bekleyişe geçen Beşiktaş, 10 numara transferi için de girişimlerine devam ediyor.

Brezilyalı 10 numara Alex Teixeira, Instagram hesabından bir açıklama yaparak transferi hakkındaki son gelişmeleri duyurdu.

Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran harekete geçti! Ünlü teknik adamla ilk temas kuruldu Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran harekete geçti! Ünlü teknik adamla... Haberi Görüntüle

ALEX TEİXERA'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI!

Brezilyalı futbolcu Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Portekizce ve İngilizce açıklama yayınlayan Teixeira, "Geleceğim ile ilgili karar vemek için ailemle Dubai’ye geldim. Dubai’de menajerimle de görüşeceğim. Transferim ile ilgili kararı ben veya menajerim açıklayacaktır." dedi.

Brezilyalı oyuncu Vasco Da Gama'da başladığı kariyerinde Shakhtar Donetsk ve Çin'in Jiangsu ekibinin formalarını giydi.

Ocak ayından bu yana serbest durumda olan 31 yaşındaki oyuncu, Jiangsu ile son sezonda çıktığı 20 maçta 10 gol attı, 5 asist yaptı.

Teixeria, 2016 Shakhtar Donetsk’ten Jiangsu’ya transfer olurken, Çin ekibi oyuncunun bonservisine 50 milyon Euro ödemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading