Yandex Metrica

Beşiktaş'ı yıkan Kerem Aktürkoğlu İspanyolların korkulu rüyası oldu: Barcelona için ana tehdit

Beşiktaş'ı yıkan Kerem Aktürkoğlu İspanyolların korkulu rüyası oldu: Barcelona için ana tehdit

Beşiktaş'ı yıkan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, muhteşem performansıyla İspanyol basınında yer aldı. Marca gazetesi, derbinin ardından yaptığı haberde Kerem'in Barcelona için ana tehdit olduğunu ifade etti.

Spor

23.01.2024, 18:58

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda karşılaştığı Barcelona ile 0-0 golsüz berabere kalan Galatasaray, rövanş maçı için büyük bir avantaj elde etti.

Şampiyonluk oranları güncellendi: Galatasaray arayı epey açtı Şampiyonluk oranları güncellendi: Galatasaray arayı epey açtı Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU BEŞİKTAŞ'I YIKTI

İlk maçın yıldızlarından biri olan Kerem Aktürkoğlu, dün akşam oynanan Beşiktaş derbisinde galibiyetin mimarlarından oldu. Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-1 yenerken sarı-kırmızılı takımın gollerini Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Rakip takımın tek golü Rıdvan'dan geldi.

Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı ne? İşte ezeli rakipler için şampiyonluğun tüm ... Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı... Haberi Görüntüle

'BARCELONA'YI TEHDİT ETTİ'

Kerem Aktürkoğlu'nun göz dolduran performansı İspanyolların gözünü korkuttu. Marca gazetesi, derbinin ardından Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yayınladığı haberde, oyuncunun derbideki gollerine vurgu yaptı ve "Kerem Potter Aktürkoğlu, Barcelona'yı şimdiden tehdit etti" ifadelerine yer verdi.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Haberi Görüntüle

'ANA TEHDİT'

Kerem Aktürkoğlu'nun Camp Nou'daki etkin performansına da dikkat çekilirken yıldız oyuncunun İstanbul'da Barcelona için "Ana tehdit" olduğu belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading