Yandex Metrica

Beşiktaş forvet transferini tamamlıyor! Ahmet Nur Çebi, Hollandalı yıldızı duyurdu

Beşiktaş forvet transferini tamamlıyor! Ahmet Nur Çebi, Hollandalı yıldızı duyurdu

Son dakika transfer haberleri... Yeni sezon çalışmalarına bugün başlayan Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, Hollandalı golcü Wout Weghorst hakkında flaş açıklama yaptı.

Spor

23.01.2024, 22:10

Beşiktaş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapıan akşam idmanıyla yeni sezona başladı.

Antrenman öncesinde basın menuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer hakkında bilgilendirme yaptı.

Uzun zamandır listede olan Wout Weghorst hakkında konuşan Çebi, "Önceliğimiz Weghorst transferi. Weghorst, olumlu görünüyor. Sırada kulübü var. Muleka da hedeflerden bir tanesi ama Weghorst daha önde." açıklamasında bulunarak transferi kısa sürede bitirmek istediklerini belirtti.

Beşiktaş Weghorst'u 1 sene kiralamak için İngiltere Premier Lig ekibi Burnley ile prensip anlaşmasına varmasına rağmen oyuncuyla yapılan görüşmelerde tıkanıklık yaşamıştı.

Ayrıca yerli kuralı nedeniyle sıkıntılar yaşandığını aktaran Ahmet Nur Çebi, "Bir yabancıya daha izin verilmesi için 14 takım TFF'ye başvurduk. Bu yabancı kuralıyla birlikte yerli oyuncular, rehavete kapılacaktır. Bu kuralın Türk futboluna katkı vereceğini düşünmüyorum." dedi.


Loading