Yandex Metrica

Beşiktaş Borussia Dortmund deplasmanında! İşte Sergen Yalçın'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş Borussia Dortmund deplasmanında! İşte Sergen Yalçın'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. hafta mücadelesinde Borussia Dortmund'a konuk olacak.

Spor

23.01.2024, 18:25

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş, bu akşam gruptaki son maçında Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund deplasmında puan ya da puanlar arayacak.

Signal Iduna Park'ta saat 23.00'te başlayacak karşılaşma Exxen ekranlarından canlı yayınlanacak. Müsabakayı Fransız hakem François Letexier yönetecek. Letexier’in yardımcılıklarını Cyril Mugnier ile Mehdi Rahmouni yapacak. Jeremy Stinat ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Beşiktaş, C Grubu'nda oynadığı 5 karşılaşmadan da mağlup ayrıldı. Beşiktaş'ta tek hedef son maçta puan alıp ülke puanına katkıda bulunmak.

Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Haberi Görüntüle

BEŞ EKSİK

Kevin N'Koudou'nun yanı sıra tedavileri devam eden Mirelam Pjanic, Mert Günok, Gökhan Töre ve Alex Teixeira da bu karşılaşmada görev yapamayacak.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Dünyaca ünlü bir hoca... Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Dünyaca ünlü bir hoca... Haberi Görüntüle

MUHTEMEL İLK 11

Ersin, Rosier-Vida-Montero-Umut, Souza, Ghezzal-Can-Necip-Larin, Batshuayi 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading