Yandex Metrica

Beşiktaş aradığı ismi Premier Lig'de buldu! Yıldız isim Kara Kartal'a selam çaktı

Beşiktaş aradığı ismi Premier Lig'de buldu! Yıldız isim Kara Kartal'a selam çaktı

Süper Lig'in ikinci yarısına Şenol Güneş ile damga vuran Beşiktaş transferde elini çabuk tutmak istiyor. Gelecek sezon için iddialı kadro kurmak isteyen Beşiktaş aradığı ismi İngiltere'de buldu. Şenol Güneş'in çok istediği Ganalı futbolcu sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Spor

23.01.2024, 20:59

Şenol Güneş'in gelmesiyle beraber büyük bir çıkış yakalayan Beşiktaş'ta gelecek sezonun planlaması yapıldı. Beşiktaş transferlerin hepsini sezon başı kampına yetiştirmeye çalışacak. Şenol Güneş'in transferlere doğrudan el atacağı gelen bilgiler arasında. 

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday Haberi Görüntüle

KARTAL SELAM

Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş'in ısrarla istediği Ganalı futbolcu sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Daniel Amartey, kendsinin ve "Kartal" emojisi olduğu bir paylaşım yaptı.

Şirketlere açık kapı: Yönetim futbol kulübünü devrediyor Şirketlere açık kapı: Yönetim futbol kulübünü devrediyor Haberi Görüntüle

KURT HOCA BİZZAT ARAYA GİRDİ

Şenol Güneş'in 28 yaşındaki oyuncunun transfer için bizzat araya girdiği be geçtiğimiz günlerde milli takımdan öğrencisi Çağlar Söyüncü'yü arayıp takım arkadaşı Daniel Amartey ile ilgili bilgi aldığı iddia edilmişti. Premier Lig'den küme düşen Leicester City'den ayrılması beklenen Amartey'in Beşiktaş' yakın olduğu belirtildi. Bu sezon 24 maçta görev alan 28 yaşındaki futbolcu skor katkısı ise yapamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading