Yandex Metrica

Beşiktaş'a veda eden yıldız oyuncu Galatasaray'a haber gönderdi: Beni alın! Sürpriz transfer gündemi salladı

Beşiktaş'a veda eden yıldız oyuncu Galatasaray'a haber gönderdi: Beni alın! Sürpriz transfer gündemi salladı

Son dakika transfer haberleri... Transfer döneminin başlamasıyla birlikte hareketlilik başladı. Beşiktaş'tan ayrılan Oğuzhan Özyakup, menajeri aracılığla Galatasaray'a önerildi.

Spor

23.01.2024, 22:09

2012-2013 sezonundan bu yana Beşiiktaş'ta forma giyen ve geçtiğimiz günlerde veda eden Oğuzhan Özyakup, ezeli rakibe haber gönderdi.

Bonservisi elinde olan milli oyuncu İstanbul'da kalmak istediğini belirterek Galatasaray'da forma giymek istediğini menajerine iletti.

Dursun Özbek'in futbol direktörü olarak görevlendirdiği Cenk Ergün'ün oyuncunun şartlarını araştırdığı ve şartların oluşması halinde somut adımların atılacağı belirtildi.

Crespo'dan Fenerbahçe itirafı: Gitti mi, gönderildi mi? Crespo'dan Fenerbahçe itirafı: Gitti mi, gönderildi mi? Haberi Görüntüle

OĞUZHAN ÖZYAKUP GALATASARAY YOLCUSU 

Galatasaray'da oynamak isteyen Oğuzhan Özyakup, Hollanda'dan gelen teklifleri geri çevirdi.

Yakın arkadaşı Ömer Bayram'ın da Sarı-kırmızılı takımda olmasından dolayı fikir alışverişinde bulunan 29 yaşındaki yıldızın 2 senelik sözleşmeye imza atabileceği iddia ediliyor.

Şu an tatil için yurt dışında olan Oğuzhan'ın gelecek hafta İstanbul'a gelerek transfer görüşmeleri gerçekleştirmesi bekleniyor.

Galatasaray'ın resmi teklif yapmaması durumunda tecrübeli ismin Başakşehir ya da Trabzonspor'a da gidebileceği de konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading