Yandex Metrica

Beşiktaş'a Süper Kupa finali öncesi koronavirüs şoku! 6 futbolcu yok

Beşiktaş'a Süper Kupa finali öncesi koronavirüs şoku! 6 futbolcu yok

Son dakika haberleri... Yarın akşam Antalyaspor ile Süper Kupa finalinde karşılaşacak olan Beşiktaş'a kovid vakaları artıyor.

Spor

23.01.2024, 22:03

Beşiktaş'ta Turkcell Süper Kupa finali öncesi koranavirüs şoku devam ediyor.

Daha önce 5 futbolcunun solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Katar'a götürülmeyeceğini açıklayan Siyah-beyazlılar, bir oyuncunun yapılan test sonucunun pozitfi çıktığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesabı aracılığıyla, Sağlık Kurulu Koordinatörü Doç. Dr. T. Kerem Ülkü imzasıyla paylaşılan bilgilendirme metninde, "Futbol A Takımımızın teknik ve idari heyeti ile sporcularına, yarın (5 Ocak) Katar’ın Doha kentinde Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağımız Turkcell Süper Kupa finali öncesinde rutin Covid-19 PCR testi uygulanmıştır. Yapılan testler neticesinde bir futbolcumuz ile bir teknik ekip çalışanımızda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuz ile teknik ekip çalışanımızın; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş'ta kovid olan oyuncuların Oğuzhan Özyakup, Serdar Saatçi, Güven Yalçın, Necip Uysal, Can Bozdoğan ve Salih Uçan olduğu öğrenildi.

Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla veda etti Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN ANTALYASPOR MAÇ KADROSU;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading