Yandex Metrica

Beşiktaş'a Rashid Ghezzal'dan kötü haber! ABD'ye gidiyor

Beşiktaş'a Rashid Ghezzal'dan kötü haber! ABD'ye gidiyor

Beşiktaş, ayak parmağındaki sakatlığı süren Rachid Ghezzal'ın Amerika'da ameliyat olacağını açıkladı. Galatasaray derbisinde sakatlanarak oyuna devam edemeyen Valentin Rosier'de ise uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildi.

Spor

23.01.2024, 22:15

Beşiktaş, sakat futbolcuların durumuna ilişkin duyuru yaptı. Alanyaspor maçında ayak parmağından sakatlanan daha sonra Fenerbahçe derbisinde forma giyen Rachid Ghezzal'ın mevcut durumun sahada yeterli performansını göstermesine engel olduğunu, bu sebeple oyuncunun Amerika'da ameliyat olacağını açıkladı.

Siyah-beyazlı ekipten sakat oyuncularla ilgili yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Haberi Görüntüle

GHEZZAL DERBİDE OYNAMIŞTI

Futbolcumuz Rachid Ghezzal, Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig'de Corendon Alanyaspor ile oynadığı maçın ardından yaşadığı ayak ikinci parmak plantar plate yaralanması sonrası Fenerbahçe müsabakası ile takımımıza dönmüştü. Fenerbahçe maçı sonrası ağrılarının kısmen devam etmesi ve destekleyici tüm tedavi yöntemlerinin uygulanmasına rağmen mevcut durumunun sahada yeterli performansı göstermesini engellediğini ifade etmesi üzerine Rachid Ghezzal'a cerrahi tedavi uygulanması kararı alınmıştır. Rachid Ghezzal'ın ameliyatı bu akşam ABD'de gerçekleşecektir.

Galatasaray'dan 75 milyon euroluk transfer hedefi Galatasaray'dan 75 milyon euroluk transfer hedefi Haberi Görüntüle

JOSEF'TE ÖDEM TESPİTİ

Futbol A Takımımızın 4 Kasım 2022 tarihindeki antrenmanı sonrasında dizinde şişlik ve ağrı hisseden futbolcumuz Arthur Masuaku'nun Acıbadem Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk kemiği eklem yüzünde kemik ödemi tespit edilmiştir. Arthur Masuaku'nun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. Galatasaray müsabakası sonrasında dizinde ağrı hisseden futbolcumuz Josef de Souza'nın Acıbadem Hastanesi'nde yapılan MR incelemesinde sağ dizinde eklem içi sıvı artışı (efüzyon) tespit edilmiştir. Josef de Souza'nın tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır.

Yılın teknik adam transferi! Zidane imzaya çok yakın Yılın teknik adam transferi! Zidane imzaya çok yakın Haberi Görüntüle

ROSİER DE ÜZDÜ

Futbol A Takımımızın Galatasaray ile oynadığı müsabakanın 40. dakikasında sol uyluk arka adalesinde ağrı hissederek oyuna devam edemeyen futbolcumuz Valentin Rosier'in Acıbadem Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem saptanmıştır. Valentin Rosier'in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. Futbolcumuz Berkay Vardar'ın sol diz iç kısmında ağrı hissetmesi üzerine Acıbadem Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde sol uyluk iç adale grubunda (hamstring) tendinit saptanmıştır. Berkay Vardar'ın tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading