Yandex Metrica

Beşiktaş'a İspanya kampı yaramadı! Muleka'nın golü yetmedi

Beşiktaş'a İspanya kampı yaramadı! Muleka'nın golü yetmedi

İspanya kampındaki ilk hazırlık maçında Wolverhampton'a 3-0 mağlup olan Kartal, ikinci maçında da Alaves'e 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Spor

23.01.2024, 22:11

Yeni sezon hazırlıklarını İspanya’nın Alicante bölgesindeki kampla sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçında LaLiga 2 ekiplerinden Deportivo Alaves ile kozlarını paylaştı. Siyah-beyazlı ekipte Teknik Direktör Valerien Ismael takımını sahaya, Ersin, Berkay, Welinton, Necip, Rosier, Gedson, Salih, Boyd, Ghezzal, Muleka, Weghorst 11’iyle sürdü. 

Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Haberi Görüntüle

MULEKA'NIN SİFTAHI İŞE YARAMADI

Beşiktaş, 2’nci dakikada yeni transferi Jackson Muleka’nın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatmayı bildi. Ancak ikinci yarıda oyuna daha hakim olan taraf Alaves'ti. İspanyol ekibi, 54’üncü dakikada Guridi'nin 66’ncı dakikada da De La Fuente’nin golleriyle skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmada kalan dakikalada başka gol olmayınca Deportivo Alaves, sahadan 2-1 üstünlükle soyunma odasına gitti.

Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Haberi Görüntüle

SON RAKİP SAMPDORİA

Beşiktaş, İspanya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında da İngiltere Premier Lig temsilcilerinden Wolverhampton'a 3-0 yenilmişti.  Beşiktaş hazırlık kampının son maçında 30 Temmuz'da Vodafone Park'ta İtalya Ligi (Serie A) ekibi Sampdoria'yı konuk edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading