Yandex Metrica
SON DAKİKA
Beşiktaş'a Başakşehir darbesi! Hem namağlup unvanı hem de liderlik gitti

Beşiktaş'a Başakşehir darbesi! Hem namağlup unvanı hem de liderlik gitti

Ligde haftaya lider giren Beşiktaş, evinde ağırladığı Başakşehir'e 71. dakikada Bertrand Traore'nin ayağından yediği golle 1-0 mağlup oldu. Bu sezon ligde 5. maçında dra kalesini gole kapatan Başakşehir rakibinin yenilmezlik unvanını ve lirerliğini sone erdirdi

Spor

23.01.2024, 22:13

Beşiktaş Süper Lig'in 5. haftasında mağlubiyetle tanıştı. Siyah-Beyezlılar, lider olarak girdiği haftada ligin iddialı ekiplerinden Başakşehir'e evinde 1-0 mağlup oldu.

Çaykur Rizespor- Gaziantep FK'yı 3 golle geçti (MAÇ ÖZETİ) Rizespor'un... Haberi Görüntüle

TRAORE'DEN TEK ATIŞ

Karşılaşmanın karşılıklı ataklarla geçen ilk devresi 0-0 sona erdi. Savunmada oldukça dikkatli oynayan Başakşehir, ani ataklarla gol ararken bu amacına 71'de ulaştı. Beşiktaş'ın çıkarken kaptırdığı topta Keny, sağ çaprazdaki Bertrand Traore'ye bıraktı. Onun sol ayağıyla yaptığı düzgün vuruş kalecinin solundan ağlarla buluştu: 0-1.

Trabzonspor'dan tutuklanan 5 taraftarla ilgili açıklama: Sonuna kadar takipçisi olacağız Haberi Görüntüle

VALERIAN İSMAEL ATILDI

Beşiktaş'ta teknik direktör Valerian İsmael 87'de kırmızı kart gördü. Masuaku yedek kulübesi yakınlarında Deniz Türüç'e faul yaptı. Kararı beğenmeyen Ismael, sert itirazları sonucu kırmızı kart gördü.
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmazken, bu sonuçla Beşiktaş bu sezon ligde ilk yenilgisini tatmış oldu.

UEFA Fenerbahçe'ye şok! Yunanistan'da seyircisiz oynayacak Haberi Görüntüle

ZİRVE DE GİTTİ UNVAN DA

Siyah-Beyazlılar liderlik koltuğunu da Konyaspor'a kaptırdı. Başakşehir ise bu sezon ligdeki 5'inci maçında da kalesini gole kapatmayı başarırken 5 hafta sonunda topladığı 13 puanla ligde ikincilik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri kim? UEFA Konferans Ligi, Fenerbahçe rakibi saat... Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR GOL YEMİYOR!

Turuncu-lacivertli ekip bu sezon ligde oynadığı 5. maçta da kalesini gole kapattı. Ligin ilk maçında sahasında Kasımpaşa'yı 4-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, ikinci haftada Arabam.com Konyaspor ile golsüz berabere kaldı. Yukatel Kayserispor ve Corendon Alanyaspor'u 2-0'lık sonuçlarla geçen turuncu-lacivertli ekip Beşiktaş'ı da 1-0 mağlup etmeyi başardı. Turuncu-lacivertli ekip, ligin 4. haftasını bay geçmişti.

Resmen Milli Takım üretim fabrikası! 20'nin üzerinde oyuncu gönderdiler Haberi Görüntüle

9 GOL 9 FARKLI OYUNCUDAN

Beş maçta kalesini gole kapatan Medipol Başakşehir'in bu sezon ligde attığı 9 gol 9 farklı oyuncudan geldi. Turuncu-lacivertl takımın ligdeki gollerini Traore, Berkay Özcan, Danijel Aleksic, Deniz Türüç, Münir, Nacer Chadli, Patryk Szysz, Philippe Keny ve Serdar Gürler'den geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading