Yandex Metrica
SON DAKİKA
Beşiktaş'a 200 milyon TL'lik forma sponsoru! Ahmet Nur Çebi, yıldız transfer sözü verdi

Beşiktaş'a 200 milyon TL'lik forma sponsoru! Ahmet Nur Çebi, yıldız transfer sözü verdi

Son dakika haberleri... Beşiktaş, gelecek sezondan itibaren geçerli olacak yeni forma sponsorunu duyurdu. Vodafone Park'ta gerçekleşen basın toplantısında konuşan Ahmet Nur Çebi, taraftarları heyecanlandıran transfer sözü verdi.

Spor

04.03.2024, 02:09

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, Rain ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Rain Yazılım ve Ticaret A.Ş. ile 23-2024 sezonu sonuna kadar Güney Tribün Sponsorluğu ve 22-2023 sezonundan başlamak üzere 23-2024 sezonu sonuna kadar Forma Göğüs Sponsorluğu kapsamında Şirketimize toplam 12.250.000 Avro ödenmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır." ifadeleri yer aldı.

Siyah beyazlıların mevcut kur cinsinden toplam 200 milyon TL kazanç sağlaması bekleniyor.

SON DAKİKA | Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığını resmen açıkladı! Haberi Görüntüle

AHMET NUR ÇEBİ: TALİSCA YENİ REKLAM YILDIZI OLABİLİR

Basın toplantısında konuşan Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Türkiye'nin en iyisiyle anlaşma yaptılar. Daha ötesi var mı? Marka değeri olarak Beşiktaş'tan daha iyisi olduğunu düşünmüyorum. Duruşu, tarzı, renkleri, stadın olduğu yer, tarihi... Her şeyiyle bir numara. Onlar da bir numarayla olmaktan dolayı mutlular." dedi.

Bir gazetecinin Talisca, Rain'in yeni reklam yıldızı olur mu? sorusuna cevap veren Ahmet Nur Çebi, "Talisca da olabilir, daha iyisi de olabilir." yanıtını vererek taraftarları heyecanlandırdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading