Yandex Metrica

Berisha'nın eski nişanlısından olay ifşalar: Alkol kullanıyordu beni evden attı

Berisha'nın eski nişanlısından olay ifşalar: Alkol kullanıyordu beni evden attı

Fenerbahçeli Berisha'nın eski nişanlısı Vesa Vllasaliu, Alman golcü hakkında Twitter hesabından olay itiraflarda bulundu. Eski nişanlı Vllasaliu, "Eve alkollü geliyordu. Düğünümüze iki ay kala beni evden attı" şeklinde paylaşımlar yaptı.

Spor

23.01.2024, 19:41

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana performansıyla eleştirilerin odağında olan 24 yaşındaki Alman golcü Mergim Berisha, attığı gollerle değil özel hayatıyla gündemde.

Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? Büyükekşi TFF Başkanlığına aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? Büyükekşi TFF Başkanlığına aday... Haberi Görüntüle

''DÜĞÜNÜMÜZE 2 AY KALA EVDEN ATTI''

Eski kız arkadaşı Vesa Vllasaliu tarafından Twitter'da paylaşılan iddialar büyük ses getirdi. Vllasaliu paylaşıtğı mesajında şu ifadeleri kullandı; "3 yıl ilişki, yaklaşık 2 yıl nişanlılık süreci, 1.5 yıl beraber yaşadık ve düğünümüze 2 ay kala beni evden attı, çünkü gerçekler ona ağır geldi" diye yazdı.

Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Haberi Görüntüle

''LÜTFEN BENİ RAHAT BIRAKIN''

Sosyal medya paylaşımına devam eden Vesa Vllasaliu, "İlişkimiz bitikten 3 hafta sonra insanlar onu yeni biriyle gördü ve şimdi de açık açık sosyal medyada sergiledi. Lütfen beni rahat bırakın!" şeklinde açıklama yaptı.

Abdullah Avcı, maç öncesinde yabancı VAR hakemine şans diledi Abdullah Avcı, maç öncesinde yabancı VAR hakemine şans diledi Haberi Görüntüle

''BİR KADINI GECE 4'E KADAR YALNIZ BIRAKAMAZSINIZ''

Twitter kullanıcısının kendisine sorduğu, "Yüzleşmediği gerçekler nelerdir? Neden söylemeye cesaret edemiyorsun?" sorusuna yanıt veren Vesa Vllasaliu, "Bir kadını gece 4'e kadar evde yalnız bırakamamalısınız. Maçtan bir gece önce arkadaşları ile gece geç saatlere kadar eğlenip eve alkollü şekilde geliyordu. Sonra o bana bir şeyler anlattı ve ben de ona hakaret ettim. Alkol ile bol şanslar!" diye yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading