Yandex Metrica

Belezoğlu'ndan Fener taraftarını kızdıracak açıklama: "İsterlerse çalışırım"

Belezoğlu'ndan Fener taraftarını kızdıracak açıklama: "İsterlerse çalışırım"

Dün akşam oynanan ve 1-0 Galatasaray üstünlüğüyle biten mücadele sonrası konuşan Başakşehir teknik direktörü Emre Belezoğlu'dan şaşırtıcı bir açıklama geldi.

Spor

23.01.2024, 20:51

Şampiyonluk yarışını büyük ölçüde ilgilendiren mücadeleyi İcardi'nin golüyle 1-0 kazanan sarı kırmızılar hem Beşiktaş'ın hem de Fenerbahçe'nin 5 puan önünde zirve yarışını götürüyor. Mücadele sonrası konuşan Emre Belezoğlu ise takımının oyunundan memnun olduğunu belirtirken kariyeri hakkında flaş bir açıklama da da bulundu. İşte Belezoğlu'nun açıklamaları;

Emre Belözoğlu yayıncı kuruluşa açıklamasında; "50 bin kişi önünde Galatasaray'a karşı oynamak kolay değil. Biz bu kadar bekleyen takım değiliz. Merkez öndeki iki oyuncumuz çok rahat bıraktı. İlk 20 dakika oyun Galatasaray'ın istediği gibi gitti. Sonra pozisyonlar vermedik, pozisyonlar aradık. Avantajlı skoru bulabilirdik. Hamleler yaptık ama oyun geriye gitti. Her oyuncunun istemesi lazım, biz isteyeceğiz. Rakip Galatasaray bile olsa istediğimiz sonuçla ayrılamıyorsak, hepimizin payı var. Tabii ki sorumluluk bende. Savunma takımı değiliz, çocuklar elinden geleni yaptı. Ofansif olarak daha iyi olabilirdi. Yola devam edeceğiz. İlk 4 için şansımız var. Türkiye Kupası'nı da almak istiyoruz. 49. maçımızı oynuyoruz, Avrupa kupası oynayan takımlar zorlanıyor. Avrupa'da oynayıp bizden daha kötü durumda olanlar var." sözlerini sarfetti. 

Real Madrid 16'lık yeteneğin peşinde! Real Madrid 16'lık yeteneğin peşinde! Haberi Görüntüle

"ASLA BÜYÜK KONUŞMAM"

Maç sonrası Emre Belözoğlu açıklamasında; "Ben Fenerbahçeli Emreyim ama hayat bana büyük laflar etmemeyi öğretti. Asla Galatasaray'ı çalıştırmam demem." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading