Yandex Metrica

beIN Sports kime ait? beIN Sports aylık ne kadar?

beIN Sports Digiturk'ü satın almıştı. İnternette "Digiturk'ü satın alan beIN Sports kime ait? beIN sport aylık ne kadar?" aramaları yapılmaya başlandı. Peki beIN Sports kime ait? beIN sport aylık ne kadar?

Spor

24.04.2024, 00:54

beIN Sports'un yeri sporseverler için ayrı bir konumda bulunuyor. 2016 yılında Digiturk'ü satın alan beIN Sports internette aranmaya başlandı. Peki beIN Sports kime ait? beIN sport aylık ne kadar?

Fenerbahçe-Olympiakos Kadıköy'deki maç ne zaman, saat kaçta? FB - Olympiakos rövanş maçı hangi tarihte? Fenerbahçe-Olympiakos Kadıköy'deki maç ne zaman, saat kaçta? FB - Olympiakos... Haberi Görüntüle

BEIN SPORT KİME AİT?

Ocak 2014 tarihinde kurulmuş olan beIN MEDIA GROUP LLC, küresel spor ağı beIN SPORTS’un resmi sahibidir. beIN Sports dünya genelinde faaliyet gösteren 38 kanalı ile Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya Pasifik bölgelerindeki 36 ülkede yayınlanıyor. beIN spor kanalını kuran beIN Media Group, yeni eğlence kanalları ile dijital mecralarda yer alarak sporun dışında eğlence alanında da bulunuyor. 
2015 yılının Kasım ayında Mena bölgesinde kendine ait 20 adet spor, 4 adet film ve 4 adet çocuk temalı toplam 28 kanalın dışında grup dışı kanalları da içeren bir platform oluşturdu. 2016 yılının Mart ayında ise Hollywood merkezli Miramax stüdyosunu bünyesine alarak, film-dizi prodüksiyonu alanında da söz sahibi oldu ve 700'ü aşkın filmi arşivine taşıdı.

Kıl payı kaçtı! Muslera'nın elleriden  kayıp gitti Kıl payı kaçtı! Muslera'nın elleriden kayıp gitti Haberi Görüntüle

BEIN SPORT AYLIK NE KADAR?

İletişim ve Veri İşleme izni ile ilk 3 Ay Yıldız Dolu Paketi Hediye!
12 Ay taahhütle Sporun Yıldızı Paketi ilk 3 ay 79 TL, Kalan aylar 169 TL!
Kredi Kartı ile 12 ay boyunca 149 TL, toplamda 1788 TL!
HD için ek ücret yok!
İç kurulum ve aktivasyon Ücretsiz!
Engelli ve Gazilerimize ilk 3 ay 51,35 TL, geri kalan aylar 109,85TL!
Kampanya 12 ay taahhüt verilmesi durumunda geçerlidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading