Yandex Metrica

Batshuayi Batman lakabının perde arkasını anlattı!

Batshuayi Batman lakabının perde arkasını anlattı!

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ın yıldızı Michy Batshuayi Beşiktaş'taki geleceği ve Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

19.04.2024, 00:16

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Michy Batshuayi, TRT'ye özel açıklamlarda bulundu.

Ajax maçında kaçırdığı golü değerlendiren Belçikalı yıldız, "Üzgünüm. O gol olmalıydı. İyi bir başlangıç olurdu. Çok fazla eksiğimiz vardı. Ben hala takımıma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Milli takım arasından sonra sakatların dönüşüyle tüm maçları galibiyetle tamamlamak istediklerini bildiren Batshuayi, Beşiktaş'taki geleceği hakkında sorulan soruyu cevapladı.

Şu an için takıma konstantre olduğunu açıklayan 27 yaşındaki futbolcu, "Geleceğimle ilgili konuşmak için erken. Bu soruyu bana sezon sonunda sorabilirsin. Şu anda bu gole odaklandım. Takım arkadaşlarım beni iyi anlıyor. Alışkanlık edindikçe daha iyi olacağız" dedi.

Çok fazla oyuncak sevdiği sorusunu da cevaplayan Belçikalı golcü, "Buraya oyuncaklarımı getirmedim. Buradaki tek oyuncağım futbol topu" yanıtını verdi.

Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Haberi Görüntüle

BATSHUAYİ: SÜPER LİG ÇOK GÜÇLÜ

Transfer süreci hakkında da bilgiler veren Michy Batshuayi, "Transferim sürecinde Menajerim aradı. Nkoudou benim en iyi arkadaşım. İkimizin de menajeri aynı. Bilmem gereken her şeyi anlattılar. Kariyerimde ihtiyacım olan Beşiktaş gibi büyük kulüpte oynamaktı. Karar verirken çok da düşünmedim. Süper Lig iyi bir lig. Güçlü futbolculara sahip bir lig" görüşlerini aktardı.

Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla veda etti Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla... Haberi Görüntüle

'SERGEN YALÇIN BÜYÜK KARAKTER'

Sergen Yalçın'ın çok büyük bir karaktere sahip olduğunu söyleyen Batshuayi, "Sergen hocanın 2003'teki Chelsea maçında kalitesinin çok iyi olduğu top kontrolünden belli oldu. Sergen hoca çok büyük bir karakter. Benden beklentileri var. Benden beklentileri olması önemli bir detay" dedi.

Çin'de avantaj Max Verstappen'in! Pole pozisyonunu kaptı Çin'de avantaj Max Verstappen'in! Pole pozisyonunu kaptı Haberi Görüntüle

BATSHUAYİ BATMAN LAKABINI AÇIKLADI

Kendisine takılan Batman lakabının perde arkasını anlatan Batshuayi, "Chelsea'de oynarken son dakikalarda girip gol atardım. Taraftarlar da kurtarıcı olarak bu lakabı uygun gördü" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading