Yandex Metrica

Sitede Ara

Batshuayi Aboubakar'ı arattı! Kaçırdığı golle saç yoldurdu

Batshuayi Aboubakar'ı arattı! Kaçırdığı golle saç yoldurdu

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın Belçikalı yıldızı dün gece ofsayta düşmesi ve kaçırdığı golle eski Fenerbahçeli Daniel Guiza'yı akıllara getirdi.

Spor

23.01.2024, 18:09

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, evinde Portekiz ekibi Sporting Lizbon'a 4-1 mağlup olarak gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı.

Rakibi karşısında bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Siyah-beyazlılarda özellikle Chelsea'den kiralanan Michy Batshuayi'nin sürekli ofsaytta kalması ve boş kaleye gol atamaması taraftarı çıldırttı.

Karşılaşmanın 68.dakikasında skor 3-1 iken boş kaleye topu gönderemeyen Belçikalı yıldız, farkın 1'e inmesini sağlayamadı.

Ayrıca maç içinde sürekli ofsayta düşen ve bulduğu fırsatları değerlendiremeyen Batshuayi, yıllar önce Fenerbahçe'de oynayan ve kaçırdığı gollerle gündem olan İspanyol golcü Daniel Guiza'yı hatırlattı.

Türkiye'de kaçırdığı ilginç gollerle konuşulan Guiza, istenen katkıyı sağlayamadı.

Hayal kırıklığına uğrayan birçok Beşiktaşlı taraftar Belçikalı futbolcunun geçen sezon takımda forma giyen Vincent Aboubakar'ı arattığını öne sürerek eleştirdi.

Şenol Güneş yönetiminde 2016-2017 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Napoli, Benfica ve Dinamo Kiev ile mücadele eden Beşiktaş'ta Kamerunlu golcü Aboubakar, gruplarda oynanan 6 maçta 3 gol atmıştı.

Öte yandan karşılaşma sonrası eski Beşiktaşlı golcü Nihat Kahveci de Batshuayi için şu yorumu yaptı:

"Batshuayi çok pozisyona girmeyi başarıyor ama artık kaçırdığı goller göze batmaya geldi. Bu seviyelerde bir oyuncunun gol atması gerekiyor. Sen bu yüzden zaten alındın. Ben de çok severim pozisyona giren forveti ama zamanla kendisi için sıkıntı olur. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading