Yandex Metrica

Başkan konuştu: Şenol Güneş kalacak mı?

Başkan konuştu: Şenol Güneş kalacak mı?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, A Milli Takım'ın EURO 2020'de yaşadığı hayal kırıklığının ardından çok tartışılan Şenol Güneş'e sahip çıktı. Özdemir, 2022 Dünya Kupası Elemelerinde takımın başında Güneş'in olacağını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 17:35

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası eleme maçlarında grup liderliğine sahip olduklarını açıklayan TFF Başkanı Nihat Özdemir, Milliyet'e verdiği röportajda Şenol Güneş ile yoğun bir program uygulayacaklarını belirterek, "Yeni hedef 1 Eylül’deki Karadağ maçıdır. Sonrasında Cebelitarık ve Hollanda maçları var. Bu maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Dünya Kupası’na katılma hedefini son maça bırakmak istemiyoruz." açıklamasında bulunarak ayrılması gündeme gelen Şenol Güneş'e sahip çıktı.

İtalya maçı bizi çok etkiledi

EURO 2020 açılış maçında aldıkları  İtalya mağlubiyetinin takımı çok olumsuz etkilediğini belirten Özdemir, "Çocuklar çok üzüldüler, sarsıldılar. O açılış maçını oynamak bir fikstür talihsizliğiydi. Sonrasında da her maça ağır baskı altında çıktılar. Zeki, Yusuf ve Burak şampiyon takımın oyuncuları. Çağlar Premier League’de müthiş bir Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesi verdi. Avrupa’da oynayan çocuklarımız başarılı bir sezon geçirdiler. Yorgunluk ve talihsizlik çok yıpratıcı oldu" ifadelerini kullandı.

Özdemir: 8+6 kuralı ile doğru bir karar aldık

Yeni  yabancı kuralı hakkında yerli oyuncu kalitesinin düşeceği söylentilerine 'saçmalık' olarak yorumlayan Nihat Özdemir, “Hele bir uygulayalım, görsünler. Doğru bir karar aldık. Yararını göreceğimize inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading