Yandex Metrica

Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu duyurdu! Kulüpten kovulan o kişi Galatasaray'a geri dönecek

Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu duyurdu! Kulüpten kovulan o kişi Galatasaray'a geri dönecek

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, 30 Nisan'da yapılacak seçim öncesi açıklamalarda bulundu. Sportif direktör hakkında bilgiler veren Hamamcıoğlu, camianın eski ismini öne sürdü.

Spor

23.01.2024, 19:12

Galatasaray'da 30 Nisan Cumartesi günü başkanlık seçimi gerçekleşecek.

Metin Öztürk ile beraber adaylığını koyan Eşref Hamamcıoğlu Skorer'e konuşarak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Galatasaray'da temel bir vizyon değişikliği gerektiğini belirten Eşref Hamamcıoğlu, "Galatasaray Spor Kulübü özellikle futbolda olmak üzere, sportif başarıyı satın almaktan vazgeçmeli. Çünkü başarı gelmiyor. Bunu Türkiye'de örneklerini de görüyoruz başka kulüplerden. Milyonlarca dolar euro harcanıyor sportif başarı hala yok. Hepsi kaosa gidiyorlar. Şu anda mali sorundan en çok bahseden Galatasaray Kulübü olmakla beraber diğer kulüplerin durumlar bizden daha farklı değil. Hatta daha kötü." ifadelerini dile getirdi.

Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var? 20 Mayıs Galatasaray'ın-Fenerbahçe'nin maçı ne zaman? Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var?... Haberi Görüntüle

EŞREF HAMAMCIOĞLU O İSMİ DUYURDU

Galatasaray'da göreve gelmesi durumunda çalışacağı sportif direktör hakkında açıklamalarda bulunan Eşref Hamamcıoğlu, "Cenk Ergün'ün birikmiş tecrübesini, uluslararası bağlantılarını, futbol bilgisini yönetim kurulunun süzgecinden geçerek belli bir vizyon ve bütçe çerçevesinde gerçekleştirmesine destek olacağız. Cenk Ergün ile sürekli görüşüyoruz. Ancak kendisi biz görev aldıktan sonra göreve başlayacak. Cenk Ergün'ü yeni tanımıyorum eskiden beri tanırım. Camiamız ve bizim için yeni bir yüz değil. Cenk Ergün bir bütçe dahilinde çalışması gerektiğini net bir biçimde biliyor. Galatasaray'da belli bir bütçe dahilinde çalışan çok teknik direktör ve spor adamı oldu zamanında. Bu yeni bir şey değil. Lucescu dönemi yaşadık ve Lucescu kısıtlı kaynaklarla en iyi takımı kuran ve başarıya ulaşan bir teknik direktörlerden bir tanesi. Sonuç olarak elinizdeki imkanlar kadar harcayacaksınız. Şartlar bu. Küçülmece yok verimlilik esas." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading