Yandex Metrica
SON DAKİKA
Başakşehirli Ponck: Türk milli oyuncularda duygu eksikti

Başakşehirli Ponck: Türk milli oyuncularda duygu eksikti

Başakşehir'in 26 yaşındaki stoperi Carlos Ponck, EURO 2020'de hayal kırıklığı yaratan A Milli Takım için "milli takımda dünya klası oyuncular vardı ama mücadele duygusunun eksikliğini gördüm" yorumunu yaptı.

Spor

23.01.2024, 17:40

Bolu'da kamp çalışmalarını sürdüren Başakşehirli Carlos Ponck, Sporlig'e yaptığı açıklamalarda Türkiye milli takımını da unutmadı.

Milli takımdan çok fazla beklentisi olduğunu hatırlatan Ponck, “Türk futbolcuları ve lejyonerleri çok yakından takip ediyorum. Bildiğim oyuncular, kadrosuyla dünya klasında ayaklara sahip bir milli takımdan bahsediyoruz. Evet, belki grup zordu, zorlu takımlara karşı mücadele ettiler ancak ben burada biraz duyguların eksik olduğunu gördüm" ifadelerini kullandı.

Resim

Erman Toroğlu'ndan olaylı derbi sonrası çarpıcı yorumlar: Cinayet işlenir, ya... Haberi Görüntüle

'BAZEN KAVGA ETMENİZ LAZIM'

Mücadele ruhunu eksik gördüğünü belirten 26 yaşındaki futbolcu, "Bazen futbolda savaşmanız, kavga etmeniz lazım. Belki o savaşı eksik gördüm diyebilirim. Dolayısıyla, Türkiye’de futbol oynayan birisi olarak sizler gibi benim de beklentim çok fazlaydı ancak bazen futbolda böyle bir oyun beklentileri karşılayamaz. Bu da milli takımın başına geldi” görüşlerini belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading