Yandex Metrica
SON DAKİKA
Başakşehir ve Konyaspor'un Avrupa'daki rakipleri belli oldu! UEFA Konferans Ligi eşleşmeleri şu şekilde

Başakşehir ve Konyaspor'un Avrupa'daki rakipleri belli oldu! UEFA Konferans Ligi eşleşmeleri şu şekilde

Son dakika haberleri... UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda mücadele edecek Konyaspor, Belarus'un BATE Borisov, Medipol Başakşehir ise İsrail'in Maccabi Netanya takımıyla karşılaşacak.

Spor

23.01.2024, 19:25

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda temsilcimiz Konyaspor'un rakibi Belarus'tan BATE Borisov oldu.

Medipol Başakşehir ise UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda İsrail'in Maccabi Netanya ekibiyle eşleşti.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvasının yeni sezonundaki 2. eleme turu eşleşmeleri, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılan kura çekimiyle belirlendi.

İttifak Holding Konyaspor ve Medipol Başakşehir'in de aralarında bulunduğu 60 takım, 1. eleme turunu geçen 30, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ön eleme turunda elenen 3 ve 1. eleme turunda elenen 13 ekiple beraber çekilişe katıldı.

Çekiliş sonucu İttifak Holding Konyaspor'un rakibi, BATE Borisov (Belarus), Medipol Başakşehir'in rakibi ise Maccabi Netanya (İsrail) oldu.

İlk karşılaşmalar 21 Temmuz, rövanşlar ise 28 Temmuz'da yapılacak. İttifak Holding Konyaspor ilk maçını deplasmanda, Medipol Başakşehir ise sahasında oynayacak.

Üçüncü eleme turundan sonra play-off turunu da geçen takımlar, 8 Eylül'de başlayacak grup aşamasına katılmaya hak kazanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading