Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Başakşehir'den Muhammet Demir açıklaması

Başakşehir'den Muhammet Demir açıklaması

Başakşehir, geçen sezonu Gaziantep Futbol Kulübü'nde kiralık oynayan futbolcusu Muhammet Demir'in yeni sezonda kadroda olacağını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 17:36

Başakşehir Futbol Kulübü Yöneticisi Mustafa Eröğüt, Muhammet Demir'in transferi için Gaziantep'ten kendilerine gelen bir teklif olmadığını belirterek, tecrübeli futbolcunun yeni sezon planlamalarında yer aldığını bildirdi.

Muhammet Demir'in ligin en değerli oyuncularından biri olduğunu aktaran Eröğüt, "Geçen sezon Süper Lig'de 15 gol ve 5 asist ile oynayarak skora en çok katkı veren oyunculardan biri oldu. Bizim için değerli bir oyuncu ve iki yıl daha sözleşmemiz var. Teknik heyetimizin yeni sezon planlamasında yer verdiği bir futbolcu ve kamp kadrosunda da yer alacak."ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK'nın kendilerine ulaşan bir teklifin olmadığını söyleyen Mustafa Eröğüt, "Futbolcumuz Muhammet Demir'in transferi ile ilgili kulübümüzle herhangi bir iletişim kurulmamıştır. Muhammet'in yeni sezonda takımımıza önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading