Yandex Metrica

Başakşehir'den flaş transfer! Premier Lig yıldızı geliyor

Başakşehir'den flaş transfer! Premier Lig yıldızı geliyor

Ligin iddialı ekiplerinden Başakşehir, Aston Villa'nın Burkina Fasolu kanat oyuncusu Bertrand Traore'yi sezon sonuna kadar kiraladı.

Spor

23.01.2024, 19:42

Süper Lig'de bu seizonki kadro yapılanmasıpyla adından söz ettiren Başakşehir, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da forma giyen Burkina Fasolu yıldız kanat oyuncusu Bertrand Traore'yi sezon sonuna kadar kiraladı.

Tyrese Maxey şovunu yaptı, kendi rekorunu kırdı Tyrese Maxey şovunu yaptı, kendi rekorunu kırdı Haberi Görüntüle

YARIN GELİYOR

Turuncu-lacivertlilerin bu transferde Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray'ı ekarte ettiği iddia edilirken; Traore'nin Başakşehir'de kanat bölgesinde değil santrfor olarak görev yapacağı iddia edildi. Traore'nin yarın sağlık kontrolü ve resmi imza için İstanbul'da olması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK yarı final maç tarihleri ve eşleşmeler Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK... Haberi Görüntüle

DEVLERDE FORMA GİYDİ

Profesyonel futbolculuk kariyerinde Chelsea, Vitesse, Ajax, Olimpik Lyon ve Aston Villa gibi kulüplerin formalarını giyen Traore, kulüp düzeyinde bugüne dek çıktığı 280 resmi maçta 78 gol - 37 asistlik performans ortaya koydu. Traore'nin iki yıl önce 18 milyon euroya transfer olduğu Aston Villa ile 2024 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading