Yandex Metrica

Başakşehir'den çifte bomba: Mesut Özil ve Batshuayi imza atmaya çok yakın!

Başakşehir'den çifte bomba: Mesut Özil ve Batshuayi imza atmaya çok yakın!

Son dakika transfer haberleri... Yeni sezon hazırlıklarını Burdur'da sürdüren Başakşehir, transferde sürpriz isimlere yöneldi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan ayrılan yıldızlara göz diktiler.

Spor

23.01.2024, 19:31

Emre Belözoğlu ile yeni sezona iddialı hazırlanan Başakşehir, sürpriz transferler için harekete geçti.

Fenerbahçe'ye veda eden Mesut Özil ile prensip anlaşmasına varan Turuncu-lacivertliler, geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık oynayan Michy Batshuayi ile de ilgileniyor.

Mesut'a imza attırması beklenen Başakşehir'in Belçikalı forvet Batshuayi de UEFA Konferans Ligi kadrosuna yazdırmak istiyor.

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU ŞAMPİYONLUK KADROSU KURUYOR

Mesut Özil'i yeniden eski formuna kavuşturmak isteyen Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, yeni sezonda şampiyonluk hedefliyor.

Mesut'un kalitesine güvenen Belözoğlu, yıldız oyuncuyu Fenerbahçe'ye transfer ettiği dönemde sportif direktör olarak görev alıyordu.

Beşiktaş'ta çok gol kaçırdığı için eleştirilen Batshuayi de isteyen Belözoğlu, Belçikalı milli forvetin takıma yararlı olacağını yönetime iletti.

Başakşehir'in bu iki isim bu hafta sonuna kadar net adımlar atacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading