Yandex Metrica

Sitede Ara

Başakşehir, Crivelli'yi Süper Lig ekibine kiraladı! Aykut Kocaman ile sorun mu yaşadı?

Başakşehir, Crivelli'yi Süper Lig ekibine kiraladı! Aykut Kocaman ile sorun mu yaşadı?

Son dakika haberleri... Antalyaspor, Başakşehir'in Fransız forveti Enzo Crivelli ile 1 yıllık kiralık sözleşmesi imzaladı.

Spor

23.01.2024, 17:56

Transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, Başakşehir'den 26 yaşındaki forvet Enzo Crivelli'yi transfer etti.

Ersun Yanal'ın çok istediği Fransız forvet, geçen sezon Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig olmak üzere tüm kulvarlarda 44 maça çıktı. 

Bu müsabakalarda 2 gol ve 2 asistlik katkı sağlayan Crivelli, gol sayısında 2019-2020 sezonunda attığı 11 gol barajını aşamadı.

Galatasaray şampiyonluk hazırlıklarına başladı! Tek eksik TFF onayı Galatasaray şampiyonluk hazırlıklarına başladı! Tek eksik TFF onayı Haberi Görüntüle

CRİVELLİ: HİÇBİR KULÜBÜ KENDİME BU KADAR YAKIN HİSSETMEDİM

Antalyaspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın kendisine çok ilgi gösterdiğini belirten Enzo Crivelli, " Geldiğim günden bu yana hem takım hem de Antalyalılar tarafından çok sıcak karşılandım. Başka ilgilenen kulüpler oldu ancak hiçbir kulübün hocası Antalya'da olduğu gibi beni arayıp ne kadar hevesli olduğunu göstermedi. O nedenle hiçbir kulübü kendime bu kadar yakın hissetmedim" ifadelerini kullandı.

Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor - Ümraniyespor saat kaçta? Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor -... Haberi Görüntüle

CRİVELLİ AYKUT KOCAMAN İLE SORUN YAŞADI MI?

Başakşehir teknik direktörü Aykut Kocaman ile aralarında problem olduğuna dair çıkan iddiaları yalanlayan Crivelli, "Oradaki arkadaşlarıma, teknik ekibe teşekkür ediyorum. Güzel günlerimiz oldu, şampiyonluk sevinci yaşadık. İlk sene çok iyi performans gösterdim ancak geçen yıl kötü bir sezon geçirdim. Antalyaspor'a geliş amacım Başakşehir'deki ilk sezonumu tekrarlamak ve hatta üzerine koyarak daha büyük başarılar elde etmek" dedi.

Futbol Federasyon başkanını görevden almak için görüşme yaptı! Futbol Federasyon başkanını görevden almak için görüşme yaptı! Haberi Görüntüle

ANTALYASPOR'UN PAYLAŞIMI: RAHAT OLUN ENZO BURADA

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading