Yandex Metrica

Başakşehir Breidablik maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu Başakşehir Breidablik maçı saat kaçta, hangi kanalda? 

Başakşehir Breidablik maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu Başakşehir Breidablik maçı saat kaçta, hangi kanalda? 

Başakşehir Breidablik maçı için geri sayım başladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Başakşehir, Breidablik ile karşı karşıya gelecek. İlk maçı deplasmanda 3-1 alarak avantaj elinde bulunduran turuncu lacivertliler, bu maçta da yenmeyi planlıyor. Peki Başakşehir Breidablik maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu Başakşehir Breidablik maçı saat kaçta, hangi kanalda? 

Spor

23.01.2024, 19:39

Başakşehir Breidablik maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Temsilcimiz Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında İzlanda ekibi Breidablik'i konuk edecek. İlk maçta 3-1 skorla galip gelen Başakşehit, bu maçı da kazanmak istiyor. Peki Başakşehir Breidablik maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu Başakşehir Breidablik maçı saat kaçta, hangi kanalda? 

TFF'den Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe açıklaması TFF'den Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe açıklaması Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR - BREIDABLIK MAÇI NE ZAMAN?

Başakşehir Breidablik maçı 11 Ağustos Perşembe günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak.

Ve Trabzonspor'da ilk ayrılık! Başkan Doğan açıkladı Ve Trabzonspor'da ilk ayrılık! Başkan Doğan açıkladı Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR BREIDABLIK MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Başakşehir Breidablik maçı saat 20.45'de başlayacak. Karşılaşma  TRT Spor kanalında canlı olarak yayınlanacak. Medipol Başakşehir perşembe akşamı Breidablik'i yenmesi durumunda, play-off turunda Lilleström (Norveç)-Royal Antwerp (Belçika) eşleşmesini geçen takımla karşı karşıya gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading