Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Başakşehir Antwerp maçı ne zaman? UEFA Konferans Ligi Medipol Başakşehir Antwerp maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir Antwerp maçı ne zaman? UEFA Konferans Ligi Medipol Başakşehir Antwerp maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi play-off maçları başlıyor. Başakşehir 3. ön eleme turunda Breidablik eşleşmesini kazanarak üst tura çıkmaya hak kazandı. Temsilcimiz Başakşehir play-off karşılaşmasında Belçika ekibi Antwerp ile karşı karşıya gelecek. Peki Başakşehir Antwerp maçı ne zaman? UEFA Konferans Ligi Medipol Başakşehir Antwerp maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor

23.01.2024, 19:40

UEFA Konferans Ligi Başakşehir Antwerp maçı gündemde yerini aldı. UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turundan play-offlara yükselen takımlardan olan temsilcimiz Başakşehir, play-off turunda Belçika ekibi Royal Antwerp ile eşleşti. Rakibimiz Royal Antwerp, 3. ön eleme turunda Lilleström'ü ilk maçta 3-1, rövanş maçında da 2-0 yenerek adını bir üst tura yazdırdı. Peki Başakşehir Antwerp maçı ne zaman? UEFA Konferans Ligi Medipol  Başakşehir Antwerp maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray'ın ilk transferi olabilir: Okan Buruk'tan Rafa Silva sözleri Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR ANTWERP MAÇI NE ZAMAN?

Başakşehir Antwerp maçı 18 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Rakibimiz Antwerp deplansmanda forma giyecek. Temsilcimiz  Başakşehir rakibi Antwerp ile karşılaşacağı maç öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. 

Bakan Tunç'tan olaylı derbi açıklaması: 38 kişi tespit edildi! Futbolculara... Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR ANTWERP MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Başakşehir Antwerp maçı oynanacağı saat henüz belli olmadı. UEFA Konferans Ligi Başakşehir Antwerp maçı TRT Spor ekranlarında yayınlanacak. Karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading