Yandex Metrica

Sitede Ara

Barcelona Türk yıldızın transferini bitirdi! Yeni Mesut Özil La Liga yolcusu

Barcelona Türk yıldızın transferini bitirdi! Yeni Mesut Özil La Liga yolcusu

Son dakika haberleri... Geçtiğimiz aylarda Kayserispor'dan Emre Demir'i kadrosuna katan Barcelona, ikinci Türk için Bayern Münih'in kapısını çaldı.

Spor

23.01.2024, 19:04

Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'in alt yapısında forma giyen Kenan Yıldız, Barcelona ile anılıyor. 

Henüz 17 yaşında olmasına devlerin dikkatini çeken Türk yıldızın gelecek sezon İspanyol devine trabsfer olması bekleniyor.

Xavi Hernandez ile yeni bir yapılanmaya giden Barcelona, Kenan Yıldız için tüm şartlarını zorlayacağı ve transferi kısa sürede açıklayacağı iddia edildi.

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman tribünü açık mı? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman... Haberi Görüntüle

KENAN YILDIZ'IN HOCASI TRANSFERİ AÇIKLADI

U-17 Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü Soykan Başar, Sabah gazetesine yaptığı açıklamada Barcelona'nın Kenan ile ilgilendiği itiraf etti.

Kenan'ın soyadı gibi yıldız bir oyuncu olacağını açıklayan Başar, "Top becerisi yüksek, fizik kalitesi gayet iyi. Almanya Milli Takımı Kenan'da çok ısrarcı oldu. Ben 2 senedir oyuncunun ailesiyle görüşüyorum. Babasından söz almıştım" dedi.

Adam eksiltme özelliğinin çok iyi olduğunu söyleyen genç teknik adam, " Kenan çift ayaklı bir futbolcu. Matkap gibi delip gidiyor. Adam eksiltme özelliği çok iyi. Son pasları dikkat çekiyor. Topu her aldığında hep dikine oynar. Biraz savunması zayıftı aynı Arda gibi ama biz ona topu kazanmak için agresif olması gerektiğini öğrettik." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın yaptığı hatayı konuşuyor Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın... Haberi Görüntüle

SOYKAN BAŞAR: KENAN YILDIZ'I MESUT ÖZİL GİBİ KAPTIRMADIK

Milli takımın yeni bir yıldız kazandığını aktaran Soykan Başar, "Barcelona Kenan için çok istekli. Bayern Münih de bırakmak istemiyor. Milli takımımız da yeni bir yıldız kazandı. Mesut Özil gibi Almanya'ya kaptırmadık." görüşlerini dile getirdi.

Fenerbahçe'ni yıldızı Edin Dzeko yolcu! İşte yeni adresi.. Fenerbahçe'ni yıldızı Edin Dzeko yolcu! İşte yeni adresi.. Haberi Görüntüle

KENAN YILDIZ FENERBAHÇELİ

Almanya'da büyüyen Kenan Yıldız'ın Fenerbahçe taraftarı olduğu öğrenildi.

Küçük yaşlarda Volkan Demirel ile çektirdiği fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Sarı-lacivertli taraftarlar Yıldız'ın kulübe kazandırılmasını istedi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading