Yandex Metrica

Barcelona'nın maçı ne zaman? E.Frankfurt-Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Barcelona'nın maçı ne zaman? E.Frankfurt-Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan çeyrek final ilk turu maçlarıyla devam ediyor. Futbolun dev kulüpleri arasında yer alan Barcelona, çeyrek final maçında E.Frankfurt ile karşı karşıya geliyor. Peki, Barcelona'nın maçı ne zaman? E.Frankfurt-Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor

23.01.2024, 19:06

Furbol severler, Eintracht Frankfurt- Barcelona maçının detayları merak ediyor. Futbol zevkinin en üst düzeye çıkması beklenen karşılaşma ile ilgili ayrıntıları öğrenmek isteyen spor severler, "Barcelona'nın maçı ne zaman? E.Frankfurt-Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda?" gibi sorulara yanıt aranıyor.

Fenerbahçe'den Fenerbahçe'den "Mehmet Büyükekşi" açıklaması! O iddialar yalanlandı Haberi Görüntüle

FRANKFURT BARCELONA MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Eintracht Frankfurt, Barcelona'yı konuk ediyor. 7 Nisan Perşembe günü saat 22.00'da başlayacak mücadele, Exxen üzerinden canlı yayınlanacak

Fenerbahçe- Sivasspor maçında 4 futbolcu yok: kamp kadrosu açıkladı! Fenerbahçe- Sivasspor maçında 4 futbolcu yok: kamp kadrosu açıkladı! Haberi Görüntüle

UEFA AVRUPA LİGİ DİĞER MAÇLARI

RB Leipzig - Atalanta:

Alman ve İtalyan temsilciler arasında oynanacak maç saat 19.45'te Red Bull Arena stadında oynanacak.

Maçı Michael Oliver yönetecek. Yardımcı hakemler, Stuart Burt ve Simon Bennett olacak. 4. hakem ise William Collum olacak.

RB Leipzig'de Yussuf Yurary Poulsen sakatlığı nedeniyle maçta oynayamayacak. Atalanta'da ise sakatlık bulunmamakta.

West Ham - Lyon:

İngiliz ve Fransız temsilciler arasında oynanacak maç saat 22.00'da London Stadium'da oynanacak.

Maçı Felix Zwayer yönetecek. Yardımcı hakemler, Stefan Lupp ve Mark Borsch olacaklar. Maçın 4. hakemi ise Sven Jablonski olacaktır.

West Ham'daObinze Ogbonna sakatlığı dolayısı ile forma giyemeyecek. Misafir takım Lyon'da ise, Toko-Ekambi, Maxence Caqueret, Rayan Cherki ve Sinaly Diomandé sakatlıkları dolayısıyla forma giyemiyecekler.

Sporting Braga - Rangers :

Portekiz ve İskoçya temsilciler arasında oynanacak maç saat 22.00'da Estádio Municipal de Braga stadında oynanacak.

Maçı Davide Massa yönetecek. Yardımcı hakemler, Filippo Meli ve Stefano Alassio olacak. Maçın 4.hakemi ise Luca Pairetto olacak

Sporting Braga - Rangers maçında sakatlığı bulunan futbolcu bulunmamakta.

Eintracht Frankfurt - Barcelona:

Alman ve İspanyol temsilciler arasında oynanacak maç saat 22.00'da Deutsche Bank Park stadında oynanacak.

Maçı Srdan Jovanovic yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri, Uroš Stojkovic ve Milan Mihajlovic olacak. Maçın 4. hakemi ise Fran Jovic olacak

Ev sahibi Frankfurt'daChristopher Lenz ile Diant Ramaj sakatlık nedeniyle oynamayacaklar. Barcelona'da ise Ansu Fati, Luuk De Jong, Sergiño Gianni Dest, Samuel Umtiti ve Sergi Roberto sakatlıkları nedeniyle oynayamayacaklar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading